Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows CE 5.0

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Weet er iemand hoe ik Windows CE 5.0 kan "installeren dmv een image of iets anders op mijn dell laptop, ik vind dat windows xp te lang doet over het opstarten dus wil ik iets anders en dus leek ce mij wel wat ik heb het al getest met de emulator, maar weet iemand hoe ik CE, native kan draaien op mijn laptop?
  • Ik vraag me af of dat überhaupt wel kan. Dat is toch bedoeld voor pda's? Heb je al geprobeerd xp wat uit te kleden? Is windows 98 geen oplossing?
  • Het kan zeker weten, Windows CE is een embedded besturingssysteem van microsoft gemaakt voor industriele toepassingen zij hebben er zelf ook een versie voor gemaakt voor pda's, de versie die ik bedoel lijkt er heel erg op alleen heeft die support van bijvoorbeeld een hogere res van 800x600 of 1024x768, een toetsenbord, paralelle poort
  • daarbij is windows ce voor veel platforms beschikbaar, x86, ppc, mips, xscale, en andere waarvan ik de naam zoeven niet weet, maar weet iemand of ik ergens een goede disk image of rom image van een ce installatie kan downloaden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.