Vraag & Antwoord

OS Windows

Explorer reageert niet bij downloaden/nieuwe map maken

4 antwoorden
  • Als ik een bestand wil downloaden en aan geef dat ik deze wil opslaan krijg je het scherm waarin je kunt aangeven in welke map je het bestand wil opslaan. Als ik in dat scherm echter op nieuwe map klik krijg ik de zandloper en er gebeurt niets meer. :evil: Kijk ik bij taakbeheer staat er explorer reageert niet. Opnieuw activeren helpt niet dus kan ik alleen maar de taak beëindigen. In alle overige gevallen heb ik geen enkel probleem met explorer. :) Draai onder WIN XP Home SP2 incl. laatste updates. Ook als ik bv HitmanPro heb gedraaid etc. blijft dit probleem bestaan. :( Wie weet hoe ik dit op kan lossen want het is superirritant. Als bypass maak ik via verkenner eerst een map aan maar ja, ben ook een mens en vergeet dit wel eens.
  • -hoe lang heb je gewacht? (je leert wel geduld te hebben met een 266mhz :P , soms lijkt het alsof er niets gebeurt, tewijl het toch zo is) -fragmentatie lijkt me hier de boosdoener, defragmenteer eens (start, programma's, bureauacces., syswerkset, defragmentatie oid, zit nu op win98 pc)
  • Helaas heeft defragmenteren ook niet geholpen. De vraag hoelang ik heb gewacht? Feitelijk te lang dus maar ja, ik download niet dagelijks en vergeet het soms even tijdig op het forum te zetten. Iemand anders nog ideeën?
  • Even ophalen maar. Het gehele systeem nogmaals gescand op virussen en met HitmanPro etc. Nogmaals alle instellingen gecontroleerd. Op mijn andere pc geen problemen terwijl beiden met zelfde software draaien etc. Het blijft voor mij een groot raadsel.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.