Vraag & Antwoord

OS Windows

vensters blijven na reboot niet op dezelfde grootte

15 antwoorden
 • Nogal onduidelijk misschien. Maar ik heb sinds een tijdje de pc volledig opnieuw geinstalleerd en wat upgrades gedaan. Windows werkt alleen niet erg mee. Bij alle programma's kan ik ze mooi passend maken aan mijn wensen (zoals msn over de hele hoogte van t beeld maar net zo breed als het menu) Maar als ik de pc vervolgens de dag erna opstart, is ineens die hele instelling in de war geschopt. Kan ik weer opnieuw beginnen. Weet iemand wat de oorzaak van dit probleem is? En of er toevallig iemand ook een oplossing voor weeet? Ik vind dit namelijk nogal vervelend om het elke keer opnieuw in te stellen. Alleen Winamp blijft trouwens zoals ie is. Groet
 • lekker veel reacties zeg :-? :roll:
 • [quote:57ca1704b5="RVPower"]lekker veel reacties zeg :-? :roll:[/quote:57ca1704b5] gaat goed he . heb een beetje geduld .
 • Is soms blijkbaar nog een oud zeer. De ouwe getrouwe oplossing van vroeger: niet maximaliseren met het knopje, maar gewoon met slepen. Dan programma afsluiten. Na rebooten zou het dan terug op het grote scherm moeten staan. (is dan niet ècht het maximumscherm, maar met wat foefelare, truckare is het net hetzelfde :D
 • Ik heb het alleen met vensters van mappen (Prullenbak, Deze computer, Mijn documenten). Ik weet dat sommige cleaners de benodigde registerwaardes hiervoov verwijderen bij rebooten, maar die cleaners draai ik niet. :) Hoe kan dat dan weer?
 • [quote:0097460f73="Passer"]Is soms blijkbaar nog een oud zeer. De ouwe getrouwe oplossing van vroeger: niet maximaliseren met het knopje, maar gewoon met slepen. Dan programma afsluiten. Na rebooten zou het dan terug op het grote scherm moeten staan. (is dan niet ècht het maximumscherm, maar met wat foefelare, truckare is het net hetzelfde :D[/quote:0097460f73] dat werkt dus niet, dat is juist het probleem
 • Kan zijn dat de juiste instellingen niet weggeschreven worden in het register... Al de KB van Microsoft geprobeerd?
 • [quote:5a0bee4a37="RK"]Kan zijn dat de juiste instellingen niet weggeschreven worden in het register... Al de KB van Microsoft geprobeerd?[/quote:5a0bee4a37] Mijn pc'tje is WinXP Pro, compleet up-to-date, en toch blijft de Prullenbak hardnekkig klein. Was het niet wat met MRU oid?
 • [quote:232757495a="davykager"]Mijn pc'tje is WinXP Pro, compleet up-to-date, en toch blijft de Prullenbak hardnekkig klein. Was het niet wat met MRU oid?[/quote:232757495a] Deze hier kan niet meer volgen... waar heb je 't over? Prullenbak, MRU,... (wat heeft dit met het onderwerp van de TS te maken? - snap ik iets niet? ) :-?
 • [quote:59d151ea4e="RK"]Kan zijn dat de juiste instellingen niet weggeschreven worden in het register... Al de KB van Microsoft geprobeerd?[/quote:59d151ea4e] en nou zonder afkortingen, misschien begrijp ik je dan?
 • Hij doelt op één van deze (maar welke, weet ik niet): http://www.microsoft.com/downloads/Browse.aspx?displaylang=nl&categoryid=7
 • zijn allemaal geinstalleerd, dus welke t is maakt niet eens zoveel uit, werkt nog niet.
 • massaal aantal reacties weer :lol: kan het iets te maken hebben met dat ik style XP gebruik en miijn startbalk dunner is dan een normale? Ik blijf het lastig vinden.
 • Tja: 'k wil nog wel iets antwoorden, maar 'k weet het antwoord niet. vandaar...
 • 1) Er heeft blijkbaar wel een zeker spanningsveld tussen Style XP en winxp met SP2 bestaan volgens dit Windows support artikel: [url]http://support.microsoft.com/?id=884130[/url]. Maar dat is normaal al opgelost. Wat zegt dat zónder style XP op je systeem? 2) Om de settings te bewaren kan het misschien helpen om tegelijk de CTRL toets in te drukken bij het afsluiten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.