Vraag & Antwoord

OS Windows

Gele waarschuwingsbalken verdwenen!!

5 antwoorden
  • ha, Ik ben even wezen proberen een probleem op een van de pc's hier op te lossen. Nou is het geval dat er in de internet explorer helemaal geen gele balken meer bovenaan komen. Ik bedoel dan die waarschuwingsbalken voor bijvoorbeeld active X. Enig idee hoe ik ze terug kan krijgen? Er was ook nog het volgende. Norton antivirus en firewall liepen niet meer (foutmelding onbekend). Dus gedeinstalleerd, toen maar norton 2003 erover gezet. Weer een foutmelding, hij zegt dat ik het overnieuw moet installeren wat niet helpt. Heb al heel veel scanners erover gegooid, maar het probleem blijft. Echter, hij zegt dat nav niet goed meer werkt, maar als je er met de muis overgaat dan staat autoprotect aan en email scanning doet het ook. Alleen als je hem opend krijg je de volgende melding: "3002.20" "nav has encountered an internal program error. uninstal and re-instal" klik je op ok, dan opend de antivirus en dan blijft er maar staan dat hij bezig is met refreshen. Maar op de een of andere manier werkt het dus wel. Maar dan het belangrijkste dus, hoe krijg ik die balken terug. Want je kan nu helemaal niks! Bedankt! Groeten, Michiel
  • Beste Michiel, Kijk eens bij Internet Explor onder Extra - Internet-Opties tabblad beveiliging. Daar kun je zien wat IE met ActiveX doet.
  • heb daar volgens mij alles al geprobeert. Laag, Normaal, Hoog, Zeer laag... enz. Heel raar is het.
  • Klik eens op aangepast niveau. Daar kan je precies instellen wat het met ActiveX moet doen. Wellicht dat alleen de schuifbalk verplaatsen niet afdoende is.
  • Ga het morgen bekijken, want buurman ligt alweer in bed...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.