Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Update foutje?

3 antwoorden
  • Is het mogelijk dat Windows Update (tijdelijk naar ik hoop) even de kluts kwijt is? Normaal gesproken haalt-ie zelf (na melding hiervan en bevestiging) de boel binnen en installeert deze. Ik ging even naar www.windowsupdate.com en toen waren er nog 2 essentiële updates aanwezig (1 beveiligingsupdate; KB908519) waar het systeem geen melding van gemaakt had...... Ik heb dit uiteraard even "handmatig" (vanaf de website) bijgewerkt, maar ik blijf 't vreemd vinden...... Verder: achter KB890830 zet ik vraagtekens. Is het wel zinvol om deze te installeren? Een goede virusscanner detecteert de door M$ genoemde items ook........! Wie weet meer over bovengenoemde 2 zaken te vertellen?
  • via start, configuratiescherm, prestaties en onderhoud, systeem en dan tabblad automatische updates kun je controleren of het op automatisch staat. Zet hem voor de zekerheid op elke dag! Wat die update betreft, altijd installeren zou ik zo zeggen. Die updates worden niet voor niets uitgebracht. Nooit blind op je virusscanner vertrouwen. Enne,... baat het niet dan schaadt het niet! :D EDIT: ps net zelf ook pas de update notify voor die 2 updates in beeld gekregen, terwijl pc al bijna hele dag aanstaat. Dus zal wel goed zijn.
  • Kan zijn dat ze al wel op de server staan en op de site beschikbaar zijn, maar nog niet aan de auto-update lijst zijn toegevoegd, of iets in die trant. Is niet vreemd als je een paar uur of een dag moet wachten voordat een update van Windows je systeem bereikt hoor.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.