Vraag & Antwoord

OS Windows

Radeloos :systeemherstel niet benaderen

6 antwoorden
  • Had een probleem met mijn computer en nu weet ik het helemaal niet meer. Dus ik wil systeemherstel benaderen maar dat kan niet. Via Help en Ondersteuning : als ik dezse aanklik doet hij niets. Originele Windows XP cd-rom dus ik denk ga herinstalleren maar dan zegt hij dat de versie opuder is. Wil dus servicepack 2 er dan maar afgooien maar dat lukt ook niet. Ben dus echt helemaal radeloos. Wie kan mij helpen ???
  • Systeemherstel wel via de veilige modus geprobeerd? En krijg je een bericht als je het probeert of domweg geen enkele reactie van je systeem?
  • hoe werkt systeemherstel via de veilige modus? ben een nitwit echt.
  • Systeem opstarten in veilige modus (F8) en dan op dezelfde wijze naar systeemherstel gaan als je nu probeerde.
  • [quote:65b060c0c2="PC1"]Systeem opstarten in veilige modus (F8) en dan op dezelfde wijze naar systeemherstel gaan als je nu probeerde.[/quote:65b060c0c2]blijkbaar is er iets met de code van het forum: druk dus bij het booten (opstarten) vanaf jij je windows-opstarscherm ziet maar een herhaaldelijk op de F8 (bovenste rij toetsen: ergens staat 'F8' op: hierop gewoon maar tokkelen tot jij een zwart/wit-scherm ziet waar 'opstarten in veilige modus' staat. Dit klik je dan aan. Let wel: opstarten in veilige modus gaat trager dan gewoon opstarten. Niet panikeren dus! En eenmaal je er aangekomen bent (je krijgt ondertussen nog maar eens de vraag 'of je in veilige modus wil opstarten, en je antwoordt dan natuurlijk met JA / OK) probeer je opnieuw of systeemherstel werkt. Werkt het niet: meld het dan even?
  • windows toch maar opnieuw geinstalleerd en dat is gelukt alles werkt weer maar de berichgten in mijn postvak in zijn verdwenen evenals andere outlook express berichten die ik had bewaard. Hoe kan ik deze vinden en weer terugzetten? Hoe kan ik zien dat ik ook servicepack 2 geinstalleerd heb?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.