Vraag & Antwoord

OS Windows

dual boot met non bootable media

6 antwoorden
  • Voor mijn zus, die hier in NL werkt voor een Russisch bedrijf, moet ik een Russische Windows XP Pro installeren naast haar Nederlandse versie. Nou heeft het bedrijf haar een -volkomen legale van papieren voorziene- CD aangeleverd met een aantal bedrijfsprogrammas waaronder de corporate versie van XP pro. Pro staat in een aparte map en de CD is NIET bootable. Ik heb voor deze Russische versie een aparte partitie aangemaakt, maar kan deze niet vanaf de CD installeren omdat deze niet bootable is. En vanuit de Nederlandse versie van Windows kan dit natuurlijk al helemaal niet. Is er een mogelijkheid om vanaf genoemde opzet van de CD, met als onderdeel de map Windows XP Pro, toch deze Russische versie geinstalleerd te krijgen op de aangemaakte nieuwe partitie?
  • Wat voor bestand(en) zijn het? Als het één bestand is kun je deze als image branden en dan is deze wel bootable.
  • Met nlite kun je er wel weer een bootable cd van maken. http://nuhi.msfn.org/
  • Voorlopig dank. Ik ga met de adviezen de zaak proberen.
  • Ik ben overigens wel benieuwd naar de problemen die je krijgt met de toetsenbordbezetting en -indeling :wink: . Gr, Jim
  • [quote:53057fe189="Jim van Zweeden"]Ik ben overigens wel benieuwd naar de problemen die je krijgt met de toetsenbordbezetting en -indeling :wink: . Gr, Jim[/quote:53057fe189]Als er met de Russische wordt opgestart staat er een Russisch toetsenbord ingeplugd :D Toevallig heeft mijn zus Russisch gestudeerd. De installatie verloopt na een Russisch startscherm overigens in het Engels.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.