Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Herinstallatie Sonic backup my PC

FTI
6 antwoorden
 • Omdat backup my PC geen DVD-R stations meer vond, dacht ik dit op te lossen door het programma te verwijderen en te herinstalleren.
  Via software aangeklikt, echter vermelding "onherstelbare fout, kan programma niet verwijderen" .
  Hierna verdwijnt de tekstbalk voor het verwijderen van Sonic, maar blijft Sonic wel vermeld bij software.

  Het trachten te herinstalleren geeft de melding : verwijder het programma via software.
  Nu heb ik alle mappen van Sonic verwijdert, en elke verwijzing die ik in het register vond gewist.

  Zelfs na het draaien van een paar registertools zoals Register Mechanic en RegCleaner, blijft in software Sonic behouden, en is het onmogelijk te herinstalleren.

  Ik veronderstel dat dit gewoon een gevolg is van een vermelding in het register, maar waar kan ik die sleutel nu juist vinden ?
  Als ik via regedit zoeken, Sonic intik, wordt helemaal niets meer gevonden.
  :roll: :roll:
 • Kijk eens in de map programs files >commom files.
  Of daar nog wat in staat .
  Of draai regedit eens in veilige modus
 • wat is de maker van sonic? Hier kan je ook nog een regsearch op doen.
 • Neen, in de map common files is niets te vinden, en ook het draaien van regedit in veilige mode levert geen resultaat.

  De oorspronkelijke maker van Backup My PC, is Veritas, en wordt verdeelt door Sonic en Orlogix, van deze benamingen is ook geen spoor terug te vinden.

  Nu moet er in het register toch ergens een map zijn, waar alle geinstalleerde software wordt bijgehouden, maar waar juist ?

  O ja, Veritas is ondertussen overgenomen door Symantec ( wat een zootje zeg )
 • Ter aanvulling, ondertussen met JV 16 power tools het register afgezocht naar Sonic, deze vindt nog heel wat verwijzingen naar Sonic, dit in tegenstelling tot Regedit.
  Na het verwijderen van deze sleutels, is de aanduiding Sonic verdwenen in software, maar is het nog steeds niet mogelijk om te herinstalleren, steeds de vermelding dat het programma reeds geinstalleerd is, en de melding dit eerst te verwijderen in software.
 • Even een update.
  Na dagenlang zoeken, ben ik er niet in geslaagd de oorzaak te vinden van het niet installeren.
  Heb verschillende regcleaners gebruikt, waarschijnlijk te enthousiast en te rigoreus, :oops: met als gevolg dat andere programma's "kuren" begonnen te vertonen.

  Anyway, een Ghost van twee maand geleden geinstalleerd, en alles is terug normaal.

  Ben wel aangenaam verrast met het programma Regseeker, dit graaft echt diep in het register, en haalt alles boven wat andere programma's niet vinden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.