Vraag & Antwoord

OS Windows

verkeerde agenda en takenlijst in outlook 2003

4 antwoorden
  • ik heb onlangs alle outlook gegevens overgezet van mijn oude naar mijn nieuwe computer. Alles werkt onder Office 2003 en XP Pro met de laatste updates. Nu zijn mijn agenda en taken gegevens in een persoonlijke map terecht gekomen ipv in de normale centrale agenda en taken (ik weet ook niet hoe ik dat voorkomen kan) Als ik outlook open staat automatisch de standaard agenda en takenlijst open, maar die zijn leeg. Dat is erg vervelend want ik wil de versies uit mijn persoonlijke map automatisch geopend hebben. Nu moet ik iedere keer die andere persoonlijke map openen en dat is soms erg verwarrend Wie weet welke instellingen ik daarvoor moet/kan veranderen
  • je kan de inhoud van de mail en taken toch gewoon kopieren nara je eigen inbox en takenlijst en daarna verwijderen uit de persoonlijke mappen?
  • ik heb hieraan gedacht, maar durfde het niet ik was bang dat de zaak dan verkr... zou worden weet je zeker dat dit kan, want ik kan dan niet meer terug en kan ik dan ook de persoonlijke mappen weer weggooien?
  • [quote:ba3fbc0a66="adelaar11"]ik heb hieraan gedacht, maar durfde het niet ik was bang dat de zaak dan verkr... zou worden weet je zeker dat dit kan, want ik kan dan niet meer terug en kan ik dan ook de persoonlijke mappen weer weggooien?[/quote:ba3fbc0a66] Je kan altijd nog terug, je maakt gewoon een kopie van lee email en taken en plaats die in de juiste folders, zodra ze daar goed zichtbaar zijn, verwijder je (desnoods wacht je een paar weken) ze vanuit de folder waar ze nu staan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.