Vraag & Antwoord

OS Windows

Orginele MS-Office 2003 op 2 PC's installeren !!

6 antwoorden
  • Hallo, Heb vorige week een nieuwe PC aangeschaft Incl. orginele Windows XP & MS-Office deze staat beide al op de PC. Nu wil ik graag de MS-Office ook op mijn Oude PC installeren weet dat het in principe niet mag maar om nu 2x Office aan te schaffen vind ik nu ook weer €€€€ verspilling...... Weet iemand hoe dat zit met die activering?? vind het trouwens belachelijk dat je moet activeren en belllen enzz.... graag jullie reaktie/advies.. mvg. JC
  • Dit mag dus niet en mag dus ook hier niet gevraagd worden.
  • Was het niet zo dat je de laatste office versie op 3 pc's mag installeren, ik heb geen problemen gehad met office 2003 op 2 verschillende pc's.
  • [quote:19cb31f6cd]Dit mag dus niet en mag dus ook hier niet gevraagd worden.[/quote:19cb31f6cd] [b:19cb31f6cd]Er mag zoveel niet, maar dacht zelf dat ik toch al een aardige investering gedaan had, en ben niet van plan om Bill Gates nog rijker te gaan maken...[/b:19cb31f6cd] [quote:19cb31f6cd]Was het niet zo dat je de laatste office versie op 3 pc's mag installeren, ik heb geen problemen gehad met office 2003 op 2 verschillende pc's.[/quote:19cb31f6cd] [b:19cb31f6cd]Dat zou fantastisch zijn, iemand hier ervaring mee???[/b:19cb31f6cd]
  • Maar hiervoor is het forum niet bedoeld. We hebben het over officiele software en dat betekent, dat Office 2003 maar op 1 computer geinstalleerd mag worden.
  • Alleen de Office 2003 Student Teacher versie mag op meerdere PC's geinstalleerd worden, volgens mij drie zoals eerder gezegd. Als je die hebt dan is dat dus geen probleem. De andere versies hebben maar een licentie voor één PC, behalve de enterprise versies (Office 2003 Pro (Academic) Enterprise), die maken gebruik van VLK's. Als je trouwens op meerdere PC's wil installeren, waarom informeer je daar dan niet eerst even naar. Een verkoper zal vast wel weten (behoort te weten) dat de student teacher versie op meerdere pc's mag worden geinstalleerd. Als je het nu op twee PC's zet terwijl je maar voor één een licentie hebt, had je het net zo goed helemaal illegaal kunnen doen, dat maakt dan ook niets meer uit. Op hulp hoef je in ieder geval niet te rekenen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.