Vraag & Antwoord

OS Windows

opstart probleem

5 antwoorden
  • Ik zit met een probleem: Mijn computer (winxp) wil niet opstarten. Het opstarten enzo gaat nog goed en ik kan ook nog mn account kiezen, maar als de achtergrond dan veschijnt komt xp voordat er ook maar maar een icoontje of startbalk geladen is met een foutmelding. titel (van het venster): "dwwin.exe - toepassingsfout" / "drwtsn32.exe - toepassingsfout" (afwisselend) inhoud: "Kan de toepassing niet juist initialiseren (0xc0000142). Klik op OK om de toepassing te beeindigen." Als ik dan op 'ok' druk komt komt ie gelijk weer met dezelfde foutmelding waar ik alleen weer alleen 'ok' op kan drukken. Ik kan nog wel ctrl+alt+del gebruiken en dan kom ik bij het schermpje met de 6 opties: Afmelden, Taakbeheer, Systeem afsluiten, Wachtwoord wijzigen enz. Ik heb natuurlijk ook geprobeerd zo in taakbeheer te komen maar dat lukt niet want taakbeheer komt niet tevoorschijn. Nu. Ik kan mijn xp natuurlijk wel opnieuw instaleren maar dan ben ik een paar bestanden kwijt die ik wel graag zou willen houden. Dus mijn vraag: Is er niet een programma die je kan uitvoeren tijdens het opstarten waarmee ik de bestanden die ik wil houden naar de D: partitie kan kopieren? Mijn Windows instalatie maakt dus niks uit als ik die bestanden maar kan veilig stellen. Alvast bedankt
  • Lees dit eens door. http://process.networktechs.com/dwwin.exe.php De error reporting service kun je overigens zonder problemen uitzetten.
  • Tja... Zoals ik al zei, het opstarten gaat niet verder dan de achtergrond dus kan ik niet in de rest van de windows omgeving komen. Verder was het een handige link, maar ik hoop nog steeds op een oplossing.
  • Al in veilige modus geprobeerd?
  • Lukt opstarten in de veilige modus ook niet?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.