Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

kan conversie-filter van afbeeldingen niet laden

halewijn
3 antwoorden
 • middag.Bij het openen van een attached e-mail uit spanje(prijs en wat er nu betaald moet worden) kreeg ik de melding conversie-filter etc.Ook krijg ik geen beeld meer van Versatel voetbalwedstrijden.
 • [quote:7b2045607f="halewijn"]middag.Bij het openen van een attached e-mail uit spanje(prijs en wat er nu betaald moet worden) kreeg ik de melding conversie-filter etc.Ook krijg ik geen beeld meer van Versatel voetbalwedstrijden.[/quote:7b2045607f]

  Even wat duidelijkheid:

  1) je hebt een mailtje gekregen en daarbij een bijlage geopend waarbij je een melding van conversie-filter hebt gekregen? Bij wat voor soort bijlage, word document, plaatje, anders… Met welk email programma, windows versie, enz…?

  2) Daarnaast heb je Versatel met voetbal en je krijgt geen beeld meer? Waar op je TV of op je PC?

  kortom: Wat meer informatie graag anders kunnen wij niet helpen…
 • [quote:72afe97f1e="RK"][quote:72afe97f1e="halewijn"]middag.Bij het openen van een attached e-mail uit spanje(prijs en wat er nu betaald moet worden) kreeg ik de melding conversie-filter etc.Ook krijg ik geen beeld meer van Versatel voetbalwedstrijden.[/quote:72afe97f1e]

  Even wat duidelijkheid:

  1) je hebt een mailtje gekregen en daarbij een bijlage geopend waarbij je een melding van conversie-filter hebt gekregen? Bij wat voor soort bijlage, word document, plaatje, anders… Met welk email programma, windows versie, enz…?

  2) Daarnaast heb je Versatel met voetbal en je krijgt geen beeld meer? Waar op je TV of op je PC?1)Ja sorry inderdaad wat warrig.Uit Spanje ontvingen we een bevestiging van onze boeking alsmede een bijlage met de vraag wilt u dit bestand openen.In deze attachement zou een ingevulde registratie formulier moeten zitten,met gegevens over de prijs etc .Als de bijlage aanklikt krijg je de volgende mededeling:Kan het conversie-filter van afbeeldingen niet laden.Wilt u goorgaan met converteren van het document?(type Word Pad) Klik je ja aan dan zie een leeg formulier i.p.v eeningevuld formulier.
  2)Vanmiddag werden er wedstrijden door Versatel op deComputer weergegeven.Dit gebeurd elke zondag.Ook daar kreeg ik eenzelfde melding en dus geen beeld.gr ron

  kortom: Wat meer informatie graag anders kunnen wij niet helpen…[/quote:72afe97f1e]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.