Vraag & Antwoord

OS Windows

Inloggen

5 antwoorden
  • Hallo, ik heb laatst al het mogelijke wat norton heeft geinstalleerd:D:P, en het werkt perfect alleen een ding is als ik nu mijn PC opstart moet ik op mijn gebruikersnaam klikken om te starten en eerst was dat nooit. ik zou willen weten hoe ik dit weer terug kan zetten want ik zet hem altijd ff aan en ga dan weg en als ik terug ben is tie opgestart maar dat kan nu dus niet:( alvast bedankt
  • Start > uitvoeren > control userpasswords2 > ok. Vinkje weghalen bij: "Gebruikers moeten.... " > toepassen > Juiste gebruikersnaam invullen in het venster wat te voorschijn komt > ok > ok.
  • zou je iets duidelijker kunnen zijn? ik snap t niet. Alvast bedankt
  • Start > uitvoeren > Daar typ je in: control userpasswords2 > klik op ok. Dan kom je in onderstaand venster: [URL=http://imageshack.us][img:ef8e79422a]http://img68.imageshack.us/img68/5367/victoryo4gh.jpg[/img:ef8e79422a][/URL] Bij het omcirkelde haal je het vinkje weg. Dan druk je op toepassen, en kom je op onderstaand venster. [URL=http://imageshack.us][img:ef8e79422a]http://img74.imageshack.us/img74/3993/victoryo19wq.jpg[/img:ef8e79422a][/URL] Daar vul je de juiste gebruikersnaam in. Dan druk je op ok, je komt in het beginscherm. Daar druk je weer op ok. Herstart je systeem, en je hoeft je niet meer aan te melden.
  • Mooizo. Dat het gelukt is

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.