Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

XP repareren

Big Boss(ink)
7 antwoorden
 • Een HP-pc van een vriend krijgt bij het opstarten de melding dat de PC een bestand mist met de url er naartoe, iets van windows/system32/config/system

  Nu wil ik die XP pro versie laten repareren door de XP pro cd erin te doen en in de setup op R te drukken. Maar vervolgens kom je in dos en vraagt ie om welke versie ofzo en wat het admin wachtwoord is.

  Wat moet ik hier invullen?

  De PC maakt ook gebruik van meerdere gebruikers (allemaal admin) en 2 daarvan hebben een wachtwoord. Hoe krijg ik die eraf??

  Format C: is voorlopig geen optie omdat er bestanden achter die gebruikersnamen zitten die bewaard moeten blijven. Deze moeten dus naar de D: partitie gekopieerd worden. De vraag is nu: Eerst de boel repareren of is hier een programma voor???

  Hopelijk een beetje antwoord hier want ik had beloofd morgenmiddag weer langs te komen.
 • Meld je eens aan met een leeg administrator wachtwoord. Wordt dat geaccepteerd?
 • Ik kan me nergens aanmelden.

  Het hele windows word niet opgestart, je zet em aan en het eerste wat je na 20 seconden krijgt is die foutmelding. Geen normale dos-schermen, alleen de foutmelding.

  Ik weet alleen niet wat ik bij die repareeroptie van de XP-cd moet invullen. Of dat er een programma is welke die data kan kopieren.

  Hoe kom je met een HP-pc gelijk in de DOS?? Als je namelijk de setup afsluit met F3 dan staat er standaard C:/windows en met het commando CD.. ga je niet terug naar C:/. Anders kun je misschien het commande 'COPY MARTIN' doen en dan in de d-partitie 'PASTE MARTIN'

  Zoiets? HELP!
 • Ik bedoel dat je je eens moet proberen aan te melden als administrator in die repair console, niet in Windows zelf. Die reparatieconsole is een soort DOS. Via die weg zou je het missende bestand kunnen kopieren.
 • aah op die manier.

  Heb ik al geprobeerd, maar dat lukte niet, je krijgt dan geen melding van fout wachtwoord maar dan komt er gelijk te staan:

  C:/windows

  En alle geprobeerde wachtwoorden geeft ie aan de het onjuist is, en na 3 keer onjuist mag je de PC opnieuw opstarten…
 • heb een paar maanden terug wat over in gestaan in computertotaal zal is kijken of ik nog kan vinden hoe dat met dat kraken ging. Je hoort morgen van me
 • [quote:a125495e35="handbalroels"]heb een paar maanden terug wat over in gestaan in computertotaal zal is kijken of ik nog kan vinden hoe dat met dat kraken ging. Je hoort morgen van me[/quote:a125495e35]Zie http://www.petri.co.il/forgot_administrator_password.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.