Vraag & Antwoord

OS Windows

errorsafe

5 antwoorden
  • hoi,Spybot laat twee items van errorsafe staan.Niet te verwijderen!Kan ik de sleutel lokal machine\system\current controle set\enum\boot\legacy ERSSDD zonder problemen weghalen?
  • Wat voor OS heb je? Ik heb XP Pro; heb gekeken en die sleutel niet gevonden. Als je eerst ff een backup maakt van je register zou je de sleutel wel kunnen verwijderen. NB als het programma de sleutel niet kan verwijderen; heb je kans dat je dat zelf ook niet kan.
  • [quote:3fc4e01219="Johnny321"]Wat voor OS heb je? Ik heb XP Pro; heb gekeken en die sleutel niet gevonden. Als je eerst ff een backup maakt van je register zou je de sleutel wel kunnen verwijderen. NB als het programma de sleutel niet kan verwijderen; heb je kans dat je dat zelf ook niet kan.[/quote:3fc4e01219]Gewoon xp. Sleutel is aanwezig. Ik zal inderdaad eerst een backup maken .
  • [quote:15aa96bc6c]citaat halewijn: hoi,Spybot laat twee items van errorsafe staan.Niet te verwijderen!Kan ik de sleutel lokal machine\system\current controle set\enum\boot\legacy ERSSDD zonder problemen weghalen?[/quote:15aa96bc6c]Tik errorsafe eens in bij de zoekfunctie. En kijk dan bij de rubriek Beveiliging & Privacy daar is dit onderwerp ook als ter sprake gekomen incl. de oplossing van M@rc.
  • [quote:49591af19b="gertcor"][quote:49591af19b]citaat halewijn: hoi,Spybot laat twee items van errorsafe staan.Niet te verwijderen!Kan ik de sleutel lokal machine\system\current controle set\enum\boot\legacy ERSSDD zonder problemen weghalen?[/quote:49591af19b]Tik errorsafe eens in bij de zoekfunctie. En kijk dan bij de rubriek Beveiliging & Privacy daar is dit onderwerp ook als ter sprake gekomen incl. de oplossing van M@rc.[/quote:49591af19b] Thanks

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.