Vraag & Antwoord

OS Windows

tijd beveiliging

4 antwoorden
  • [b:75c01360d5][size=24:75c01360d5]HEEeeeELP[/size:75c01360d5][/b:75c01360d5] m'n vader heeft een programma geschreven om iets aan te passen in het systeem. hij heeft een instelling aangepast zodat we maar een bepaald aantal uren op de computer kunnen en als die tijd voorbij is dan krijg k een bericht en daar staat iets in over authority/system en dan heb k meestal nog 1 minuut(die word voor me afgeteld in dat schermpje)om m'n computer af te sluiten anders doet hij dat uit zichzelf. hoe moet ik die instellingen aanpassen??? ps: hij heeft op z'n programma een beveiliging gezet dat alleen op zijn account met zijn w8woord hij het programma kan openen.
  • Wacht maar tot je later zelf papa bent.....
  • :P :lol: best wel grappig eigenlijk heeft je pa xp home? zo ja, gewoon kijken of je met de standaard administrator account van windows kan inloggen in veilige modus, en dat programma verwijderen, jezelf administrator maken en je pa gebruiker met beperkte rechten.
  • zo slim benk ook wel dat ik zelf ook admin ben. en m'n vaders account weggooien dan krijg k alleen nog meer problemen. ik wil gewoon iets weten hoe ik het zelf kan aanpassen en op tijd weer terug kan aan passen. ik ben ook te weten gekomen dat het iets met de file C:/windows/system32/Browseui.DLL te maken heeft iemand enige idee hoe te veranderen/bewerken>?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.