Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met Spoolsv.exe

3 antwoorden
  • Hallo, Ik krijg sinds een kleine week af en toe een foutmelding als ik de PC aanzet. Ik weet niet waar het aan ligt want de PC werkt verder uitstekend en ik sluit hem altijd correct af. Er is weinig schokkends gebeurd qua installatie van software of schokkende wijzigingen, dus daar ligt volgens mij de oorzaak niet echt.. eerlijk gezegd heb ik geen idee. Een paar screenshots van de foutmelding: [img:c3c123432d]http://www.noepzor.nl/afb/foutspoolsv.GIF[/img:c3c123432d] De bovenste krijg ik voor het inloggen, de 2 daaronder na het inloggen. Besturingssysteem is Windows XP Pro SP2. Hardware zie onderschrift/specslink mocht daar vraag naar zijn. Alvast bedankt, Jullie trouwe forumspamslet NoepZor 8)
  • Lijkt in eerste instantie een probleem met het geheugen. Heb je al getest met Memtest? Gaat het overigens altijd om deze toepassing? Spoolsv.exe regelt print en faxopdrachten. Je zou de spooler service eens uit kunnen schakelen via Start - Uitvoeren - [i:2da1e9676f]services.msc[/i:2da1e9676f] om te kijken of het dan wegblijft.
  • Jup het is alleen de spoolsv.exe Het probleem treedt niet altijd op. Mijn systeem draait ook met zware games probleemloos, dus ik denk niet dat alleen die spoolsv.exe fouten kan veroorzaken dan..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.