Vraag & Antwoord

OS Windows

software 2e monitor ?

4 antwoorden
  • Ik wil een 2e beeldscherm aansluiten op mijn computer en heb al een grafische kaart met een dvi aansluiting. Welke software moet ik gebruiken om dit te installeren of zit dit al in windows XP ingebakken ?
  • Je kan dat met de software van je grafische kaart doen. (de drivers dus) Wat voor kaart heb je?
  • Hallo Martijn, Bedankt voor de reply het betreft hier een computer bij ons op de zaak die ik zelf heb gebouwd. P4-2,4Ghz.-512Mb intern en een 128MB grafische kaart met een extra dvi aansluiting. ik heb dit alleen nog nooit aan de hand gehad. Welke kaart het is weet ik niet meer, dan zal ik de pc open moeten maken. We gaan het in ieder geval uitproberen. Is het zo dat je op beide beeldschermen een bureablad krijgt? Zal wel makkellijk zijn. wij zitten de hele dag op het internet i.v.m bestellingen e.d en op het andere beeldscherm kunnen wij dan verder werken.offertes e.d. Graag een reply of dit werkt? Bedankt.
  • Je kan everest [url=http://www.majorgeeks.com/download4181.html]hier[/url] downloaden. Daarmee kan je kijken wat voor videokaart in zit. Wat jij wilt is wel mogelijk, maar weet niet precies hoe dat moet. Waarschijnlijk anderen wel. Zoek even uit met everest wat voor kaart je hebt, en post dat hier.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.