Vraag & Antwoord

OS Windows

dual boot probleem

6 antwoorden
  • Nadat ik problemen had met mijn 1ste besturingssysteem (xp home) heb ik xp home opnieuw geinstalleerd. Nu kan ik mijn 2e besturingsysteem niet meer benaderen(windows media centre) weet iemand hoe ik dat op kan lossen? Win xp home op c: win media centre op d:
  • Je moet ergens in kunnen stellen dat je een keuze menu krijgt bij het opstarten en dan kan je de het gewenste besturingssysteem laden. ok ik heb het. deze computer eigenschappen, geavanceerd, en dan op opstart en herstelinstellingen op instellingen drukken. volgensmij is dat het. ik hoop dat ik je hier meer geholpen heb
  • [quote:31d013e588="mohaahwk1"]Nadat ik problemen had met mijn 1ste besturingssysteem (xp home) heb ik xp home opnieuw geinstalleerd. Nu kan ik mijn 2e besturingsysteem niet meer benaderen(windows media centre) weet iemand hoe ik dat op kan lossen? Win xp home op c: win media centre op d:[/quote:31d013e588] Helaas energy drink daar staat alleen nog maar xp home en geen WMC meer. Ook met het opstarten krijg ik dat venster niet meer te zien met wilt u win home of WMC opstarten.
  • ok helaas, Is het je wel "een keer" gelukt om op media center te booten? Nu kan je het volgende proberen, tijdens het opstarten naar DOS gaan (F5 denk ik) En dan D:\ intiepen en dan het laadprogrammatje maar ik weet niet welk bestandje het is ik hoop dat iemand anders langskomt die het weet of misschien weet je het zelf Ik hoop dat het helpt!
  • [quote="energy drink"]ok helaas, Is het je wel "een keer" gelukt om op media center te booten? Nee het lukt niet,maar ik zag ergens in het forum dat je een bestand genaamd boot.ini moet hebben. Weet iemand hoe ik die dan moet aanmaken? thx.
  • als het goed is kan je dat soort bestanden met total comander zien, Als je dat hebt, even kijken in de partitie D:\ en dan kijken of dat bestand er in staat. Anders gewoon proberen met DOS wat ik eerder zei en dan gewoon D:\Boot.ini proberen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.