Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Marktplaats.nl foto's downloaden

Anoniem
Mehmet
4 antwoorden
  • Op marktplaats.nl staan vaak foto's van artikelen die te koop worden aangeboden. Soms wil ik die foto downloaden, maar dan is er een bescherming dat dit niet lukt. Via welke "omweg" kan ik deze zgn. beveiliging omzeilen?

    Thx!
  • Klopt, als je rechermuisknop doet op een foto krijg je een melding dat dit bestand auteursrechtelijk beschermt is. Ik heb het zelf uit gebprobeerd en het is via een omweg mogelijk om de foto op te slaan.
    Dit doet u via: [i:5b2df1240c]Bestand - Pagina Opslaan als[/i:5b2df1240c]. De webpagina wordt nu opgeslagen, maar ook alle afbeeldingen van de bijbehorende pagina. Deze kan u vinden in de map [i:5b2df1240c]Naamvanwebsite_bestanden[/i:5b2df1240c]. U kan de bestanden die u niet nodig heeft verwijderen.
  • soms is rechts-klik wel geblokkeerd, maar de knop op je toetsenbord met dezelfde functie niet (tussen je windows-toets en je ctrl)
    indien ook dit niet werkt zou je nog kunnen proberen de bron van de site erbij te pakken, en op die manier het url van de foto vinden. als je vervolgens simpelweg het url van de foto invoert in je adresbalk kun je hem vaak wel opslaan
  • Opera gebruiken en dan 'Allow script to recieve right clicks' uitzetten bij je preferences? ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.