Vraag & Antwoord

OS Windows

toetsenbord geeft andere letters en tekens

3 antwoorden
  • het betreft de computer van m'n broer welke toetsen hij indrukt weet ik niet precies maar eens in de paar dagen krijgt hij bijv. een ? ipv een ! of ineens een plus/minus teken na reboot lukt alles weer gewoon hij gebruikt winxp + sp2 de toetsenbord/taal instellingen zijn zoals het hoort: Nederlands-VS (int.) het toetsenbord is een redelijk nieuwe Logitech ikzelf heb geen idee waaraan het kan liggen ander toetsenbord misschien? oh ja, ik heb vanmiddag even op virussen gecheckt, niets gevonden. zoals altijd, heel erg bedankt vast voor je reactie :)
  • Beste Night Light, Ik heb hier ook wel eens last van en bij mij ligt het dan aan de taalinstelling van windows (om een of andere reden switcht-ie dan uit zichzelf van taal). Links van de systemtray (engelse windows) staat een toetsenbordje (zo niet, rechtsklikken op de taaKbalk en de taaLbalk tevoorschijn toveren (engels: language bar)). Bij het toetsenbordje de taal op US zetten ipv Nederlands wil wel eens helpen. Maar ja, zoals je al zegt staan die instellingen bij jou goed.. helaas is dit de enige remedie die bij mij bekend is.. Succes!
  • Als je op een bepaalde toetsen-combinatie drukt (shift+ctrl) wijzigt hij de instellingen van VS naar NL... hierdoor veranderen vele toetsen ineens.. dit is even wennen, maar je kan gewoon dezelfde toetsencombinatie direct weer indrukken om het op te lossen! volgende keer als dit zo is, gewoon weer even op CTRL + SHIFT drukken (aan de rechterkant vna je toetsenbord, onder de ENTER knop) en het is bijna zekerweten opgelost succs!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.