Vraag & Antwoord

OS Windows

Systeemherstel werkt niet meer. Hoe kan ik alles nog redden.

5 antwoorden
  • Ik heb een crash met mijn computer gehad. Ik wilde alles nog redden via systeemherstel maar dit werkt niet meer. Internet en mijn printer zijn ook uitgeschakeld en werken eveneens niet meer. Is er een oplossing of bestaat er hiervoor software of iets dergelijks om alles nog te redden?
  • [quote:d7e912faf3="arcozenna"]Ik heb een crash met mijn computer gehad. Ik wilde alles nog redden via systeemherstel maar dit werkt niet meer. Internet en mijn printer zijn ook uitgeschakeld en werken eveneens niet meer. Is er een oplossing of bestaat er hiervoor software of iets dergelijks om alles nog te redden?[/quote:d7e912faf3] Als er geen back-up hebt, lijkt het me onmogelijk.
  • [quote:3a984209fa="Mike N."][quote:3a984209fa="arcozenna"]Ik heb een crash met mijn computer gehad. Ik wilde alles nog redden via systeemherstel maar dit werkt niet meer. Internet en mijn printer zijn ook uitgeschakeld en werken eveneens niet meer. Is er een oplossing of bestaat er hiervoor software of iets dergelijks om alles nog te redden?[/quote:3a984209fa] Als er geen back-up hebt, lijkt het me onmogelijk.[/quote:3a984209fa] Niet waar, kan je eens een hijackthis log plaatsen: Hier staat beschreven hoe: Www.hijackthis.nl/computerschoonmaken.html www.hijackthis.nl/hjthandleiding.html als we systeem herstel aan de praat kunnen krijgen, herstellen we naar een stukje terug maken we een backup enn moet je format C: doen. Greetz chrizz 8)
  • gewoon even je winXp cd erin stoppen. Kiezen voor windows installeren. Dan vraagt ie om een nieuwe installatie of een upgrade/update. Die laatste moet je dan hebben (je progjes & spellen hoef je niet opnieuw te installeren - je windows-updates echter wèl!). Meer uitleg: http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm (vermits je dit bericht kan lezen kan je op die computer die link ook openen en eventueel afprinten) maareuh... wat versta je onder : is 'alles' nog te redden: alles = je windows en geinstalleerde programma's of is alles= je eigen data/bestanden?
  • Ik wil eigenlijk terug dat systeemherstel doen werken om zodoende te proberen de computer in de toestand te laten komen van voor die crash. Kopiëren werkt maar plakken werkt namelijk niet. Dan kan ik de bestanden die ik nodig heb op een ander schijf zetten en de computer herinstalleren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.