Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

koppeling versturen (IE)

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Wanneer ik een vanuit IE een koppeling probeer te versturen (met OE), dan verschijnt er in het tekstvak van mijn mail steeds :

  Het bericht kan nu met het volgende bijlagen of koppelingen worden verzonden:
  Snelkoppeling naar: XXXXX

  Opmerking: Sommige e-mailprogramma's staan ter beveiliging tegen virussen het verzenden of ontvangen van bepaalde bestandsbijlagen niet toe. Controleer de beveiligingsinstellingen voor uw e-mail als u wilt weten hoe bijlagen worden afgehandeld

  Hoe kan ervoor gezorgd worden dat deze tekst niet verschijnt ?
 • volgens mij heeft niemand iets aan een snelkoppeling die op jouw pc is gemaakt, omdat een snelkoppeling altijd pc-gebonden opdrachten en vindplaatsen in zich bergt. (klik maar eens rechts en lees de eigenschappen van een willekeurige snelkoppeling).
  bovendien worden snelkoppeling door beveiligingsprogjes gezien als scriptjes en dus in de basis als onveilig aangemerkt, zoals je ziet.

  als je toch links wilt versturen kies dan kopieren van het adres in de adresbalk of selecteer de tekst, kies voor kopieren en plak ze in je mailtje.
 • [quote:f522a59c6c="derkdejong"]volgens mij heeft niemand iets aan een snelkoppeling die op jouw pc is gemaakt, omdat een snelkoppeling altijd pc-gebonden opdrachten en vindplaatsen in zich bergt. (klik maar eens rechts en lees de eigenschappen van een willekeurige snelkoppeling).
  bovendien worden snelkoppeling door beveiligingsprogjes gezien als scriptjes en dus in de basis als onveilig aangemerkt, zoals je ziet.

  als je toch links wilt versturen kies dan kopieren van het adres in de adresbalk of selecteer de tekst, kies voor kopieren en plak ze in je mailtje.[/quote:f522a59c6c]

  ik denk dat ik me verkeerd heb uitgedrukt - het gaat helemaal niet om eigen gemaakte snelkoppelingen
  maar bij het bezoeken van een website, in de taakbalk klikken op 't omslagje en daar kiezen voor koppeling verzenden
 • oké, iets ander verhaal dus.
  ik kan zo´n melding niet op mijn pc forceren, en vraag me af of die melding wel van oe komt of misschien toevallig van een (te) actief ingestelde virusscanner/beveiligingssuite?
 • [quote:6a322d5e28="derkdejong"]oké, iets ander verhaal dus.
  ik kan zo´n melding niet op mijn pc forceren, en vraag me af of die melding wel van oe komt of misschien toevallig van een (te) actief ingestelde virusscanner/beveiligingssuite?[/quote:6a322d5e28]

  zou natuurlijk kunnen, maar ikzelf gebruik norton en een vriend (die 't zelfde probleem heeft) antvirkit
  in vroegere tijden met win 98se had ik dat probleem niet
 • ik zou toch de instellingen van die virusprogjes er eens op nakijken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.