Vraag & Antwoord

OS Windows

rare bestanden

5 antwoorden
  • als ik via de c-schijf me windows map opent valt me iets op: er zijn namelijk een aantal bestanden blauw gekleurd.. de naam van de map of bestand staat in het blau ipv zwart de mappen/bestanden zijn: -$NtUninstallie7bet2p$ -PROTOCOL -Sti-Trace de 1e is een map, alle bestanden hierin zijn ook blauw gekleurd.. wie helpt me aub verder alvast bedankt!
  • die eerste is een map waar het verwijderprogramma van een windows update in zit. Als windows nog gewoon goed werkt; nadat je die update hebt geinstalleerd; kun je hem gerust verwijderen. Die andere twee mappen weet ik zo ff niet. Probeer Google ff.
  • Die mappen/bestanden zijn gecomprimeerd, en standaard staat Verkenner zo ingesteld dat gecomprimeerde bestanden in blauw worden weergegeven. Dat verklaart dus de kleur, het antwoord op de vraag over de herkomst van die mappen/bestanden moet ik je even schuldig blijven. Misschien dat een zoektochtje op bijv. Google je wat meer info oplevert?
  • Dag, hier wordt, zij het minimaal, over Sti-Trace gesproken: [url]http://miataru.computing.net/windowsxp/wwwboard/forum/74715.html[/url]. Ik zou het toch even in de gaten houden. Heb je een fatsoenlijke virusscanner, firewall, malware/adware-scanner laten scannen? Geef eens wat meer info over die protocol-folder (bijv. wanneer gemaakt, wanneer gewijzigd, inhoud)? Gegroet! Wilhelm
  • de 1e is een map de andere 2 bestanden

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.