Vraag & Antwoord

OS Windows

bericht verwijderd

10 antwoorden
  • heb geen vraag meer probeer het wel ergens anders
  • Kun je hijackthis nog draaien? Post dan eens een log. Probeer eens een trial van NOD32 te installeren. http://www.nod32.com/ Denk dat je de meeste kans van slagen hebt in safemode.
  • wat is hijackthis? ja sorry hoor.... ben niet zo heel super op dit gebied met computers. Kan wel aardig wat.... maar dit?
  • Ik denk dat ik eens eerder de veilige modus had moeten gebruiken..... stom stom stom ja blond he :oops: Hij installeerd nu service pack 2 (was dus met me stomme kop het vergeten er op te zetten had alleen service pack 1) dus ik hoop dat het nu goed gaat en toch wil ik nog weten wat hijackthis is?
  • dat staat heel uitgebreid in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=115358][size=18:4924df0c42]DIT TOPIC[/size:4924df0c42][/url]
  • [quote:735a7fec78="OConnor"]dat staat heel uitgebreid in [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=115358][size=18:735a7fec78]DIT TOPIC[/size:735a7fec78][/url][/quote:735a7fec78] dankje wel :) ik ga nu eerst spybotten ;) en dan dat hijackthis doen en dan zet ik de log wel hierop want ik weet niet wat ik allemaal kan verwijderen enzo.
  • Hitman pro 2 er al op los gelaten?
  • Ja hier heb ik dus helemaal niets aan he aan dit soort reacties die kut computer werkt gewoon niet en niemand lijkt me te willen helpen hier en komen alleen met die domme programmas aanzetten die ik ALLLEMAAL al geprobeerd heb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik kan norton niet installeren omdat de "handtekening ofzo" het niet doet ik kan geen updates instaleren want ik kan axtive x bestanden nie tdownloaden omdat de UItgever ombekend is ik kan dat allemaal nie veraanderen ik heb lalels geprobeerd en dan wil ik dus HULP als ik dat vraag en geen domme k antwoordne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
  • [quote:a327cf6900="annes3004"]Ja hier heb ik dus helemaal niets aan he aan dit soort reacties die kut computer werkt gewoon niet en niemand lijkt me te willen helpen hier en komen alleen met die domme programmas aanzetten die ik ALLLEMAAL al geprobeerd heb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik kan norton niet installeren omdat de "handtekening ofzo" het niet doet ik kan geen updates instaleren want ik kan axtive x bestanden nie tdownloaden omdat de UItgever ombekend is ik kan dat allemaal nie veraanderen ik heb lalels geprobeerd en dan wil ik dus HULP als ik dat vraag en geen domme k antwoordne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:[/quote:a327cf6900] Tel tot 10 en haal diep adem. Vervolgens ga loop je naar een hoekje en ga je je diep schamen. Voor jouw beeldvorming; dit is een forum en geen klankbord voor je frustraties. Op dit forum wordt hulp geboden door vrijwilligers, hou hier rekening mee voordat je op deze manier reageert. Zou maar niet meer rekenen op verdere assistentie. N.b. Zou die Active X toch maar wel installeren, ondanks dat de uitgever onbekend is. :wink:
  • [quote:7f526f6d91="annes3004"]Ja hier heb ik dus helemaal niets aan he aan dit soort reacties die kut computer werkt gewoon niet en niemand lijkt me te willen helpen hier en komen alleen met die domme programmas aanzetten die ik ALLLEMAAL al geprobeerd heb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik kan norton niet installeren omdat de "handtekening ofzo" het niet doet ik kan geen updates instaleren want ik kan axtive x bestanden nie tdownloaden omdat de UItgever ombekend is ik kan dat allemaal nie veraanderen ik heb lalels geprobeerd en dan wil ik dus HULP als ik dat vraag en geen domme k antwoordne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:[/quote:7f526f6d91] Koekje erbij ? Start => Uitvoeren => cmd => intypen: "FORMAT C: /S" gevolgd door een druk op de Enter-toets. Succes Freek

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.