Vraag & Antwoord

OS Windows

Welke toetsenbordindeling?

7 antwoorden
  • Welke toetsenbordindeling moet je nu eigelijk gebruiken in windows als je [b:d71fa51087]niet[/b:d71fa51087] wilt dat wanneer je een dubbele punt gevolgd door een e typt er een ë komt te staan? Verenigde Staten of Verenigde Staten (internationaal) Ik wil dit graag even zeker weten, denk namelijk zelf dat het VS (internationaal) is. Windows wil alleen niet altijd meewerken, waardoor ik bijvoorbeeld in het zoekveld op google.nl wel een ë krijg.[/b]
  • Probeer het uit :p als je wél "e = ë wilt dan heb je VS (internationaal) nodig, anders heb je de 'gewone' VS nodig. @gerben: volgens mij wil de TS juist géén "e => ë hebben ;)
  • VS internationaal
  • [quote:5d28f053af="webspider"] @gerben: volgens mij wil de TS juist géén "e => ë hebben ;)[/quote:5d28f053af] Inderdaad, dat wil ik ;) Het probleem is alleen dat, wat ik ook probeer, soms wel een "e => ë krijg en soms niet (dus dan gewoon een "e.) Hij staat nu op VS Internationaal, en dat is dus niet goed. Maar als ik op gewoon VS zet, dan werkt ie ook niet.
  • Ah, dan moet ie dus op gewoon VS. En dan wel die andere toetsenbordindeling weghalen. Windows heeft soms de idiote neiging te switchen, als er meerdere staan.
  • Dag, misschien heb je hier nog wat aan: [url]http://www.microsoft.com/globaldev/reference/keyboards.mspx[/url]. Een pagina met een dropdown overzichtje van alle nationale keyboardindelingen + een link naar een pagina met uitleg hoe je eigen indeling te creëeren (niet gecheckt, misschien is dat voor developers). Gegroet, Wilhelm
  • De e intoetsen en daarna : terwijl je CTRL toets vasthoudt? Of ALT + 137 (op het numerieke keypad)?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.