Vraag & Antwoord

OS Windows

[XP Prof] Foutmelding bij opstarten Photoshop(titel anders)

6 antwoorden
  • Ik heb sinds vandaag het probleem dat mijn pc een foutmelding geeft bij het opstarten van Photoshop, Imageready en Conquer 2.0 (dat is een spel) Hieronder een screenshot van de foutmelding die bij alle programma's ongeveer gelijk is, aleen de titelbalk verschild. [img:65a84a10e3]http://home.hccnet.nl/aj.verlinde/huh.JPG[/img:65a84a10e3] Waar bevind zich dit bestand, en hoe kan ik dit terugzetten zoals het was. En hoe kan het dat dit ineens zo is? Gisteren werkte alles nog! (niks geinstalleerd) Groet
  • Alles wijst naar het spel : [url]http://www.google.nl/search?hl=nl&q=autopatch.exe&btnG=Zoeken&meta=[/url]
  • toch niet, ik heb een nieuwe versie van het spel geïnstalleerd en nu werkt die weer fatsoenlijk. Bij Photoshop en Imageready is deze foutmelding nog steeds. Ik heb al op google gezocht, maar ik kom er niet uit Photoshop en imageready zijn ook vandaag opnieuw geinstalleerd trouwens. iemand een idee?
  • ik vrees toch dat je dan een "opschonings" programma moet gebruiken of een schone install.
  • Misschien een domme gedachte: "Autopatch.exe" wordt bij de genoemde programma's bij mijn weten niet gebruikt. Op mijn PC is het in ieder geval niet aanwezig. Heb je al gescand op spy-ware? Gebruik je een fire-wall?
  • ik zal de melding van photoshop hier eens zetten het probleem met autopatch.exe is al opgelost, wat overigens een updateprogramma is voor dat online spel, net zoiets als windows updates dat is voor windows. Deze opend ie om te conteroleren of er updates zijn, en zo ja worden deze gedownload en geinstalleerd. Photoshop heeft net een schone install gehad en het probleem doet zich alsnog voor. dit is die foutmelding van photoshop: [img:7f6069d595]http://home.hccnet.nl/aj.verlinde/huh2.JPG[/img:7f6069d595] Firewall, virusscanner en spywarescanner zijn aanwezig, van de laatste 2 zelfs meerdere. Maar daarmee vervang ik het bestand nog niet. Ik heb Norton windoctor eroverheen laten lopen, maar die vind de fout niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.