Vraag & Antwoord

OS Windows

MS Word installeren zonder adressen/berichten Outlook expres

5 antwoorden
  • Kan ik MS word installeren zonder adressen/berichten Outlook Express te verliezen? Marvin
  • ja das geen probleem die staan namelijk in: Mijn documenten en niet in de installatie map van office dus dat is gene probleem, alleen is het natuurlijk altijd zo dat je het best even van je documenten een kopie kan maken, dat geldt ook als je geen installaties gaat doen, is gewoon voor als je pc vastloopt, virus krijgt etc. dan heb je altijd schone bestanden op cd staan die je zo terug kan zetten
  • [quote:27c33e806b="Sutherland"]adressen/berichten Outlook Express[/quote:27c33e806b] Die staan echt niet in Mijn Documenten! Wel in Documents & Settings\Inlognaam\Local Settings\Application Data\Identities\{heel lang en moeilijk getal}\Microsoft\Outlook Express en C:\Documents and Settings\loginnaam\Application Data\Microsoft\Address Book. De .dbx en .wab bestanden die hierin staan kun je wel backuppen en zo nodig terug zetten.
  • dat antwoord mag dan misschien opgaan voor een slim ingedeelde pc van de antwoorder, maar in het algemeen staan mails en adresboek dus niet in mijn documenten! zelfs al zou het staan in mijn documenten, dan nog is er geen gevaar als je ms office / ms word gaat installeren, omdat outlook express nu eenmaal niets met ms office te maken heeft. (tip: als je echt hecht aan je mails en adresboek gegevens maak dan regelmatig een backup op een tweede hd of een cdrom)
  • sutherland, hou de boel gewoon in 1 topic :X http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=160064

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.