Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestandsnaam overkopieren naar de 'Titel' van een audiofile

4 antwoorden
  • Ik heb zojuist een MP3-Speler aangeschaft, alleen is er al gelijk een nadeel: De weergave van de nummers óp de MP3-Speler... Ik heb met een paar nummers uitgevogelt hoe ik dit het beste kan oplossen, alleen is dit (handmatig) echt heel erg veel werk. Ik heb ongeveer 1000 nummers op mn pc staan, die ik op de MP3-Speler wil zetten. Ik kan ze allemaal selecteren, naar eigenschappen, en dan voor allen een 'standaard' naam opgeven voor 'Album' en 'Genre', zodat dat alvast 'naar mijn wens' goed staat aangegeven op de MP3-Speler. Voor de weergave van de nummers is het echter wat ingewikkelder. De weergave namen heb ik juist de afgelopen tijd in de 'bestandsnaam' van de mp3's op de juiste manier ingetypt. Dus bijv: Robbie Williams - Angels.mp3 Robbie Williams ft. Nicole Kidman - Something Stupid.mp3 enz. enz. Dit blijkt hij echter niet weer te geven op de MP3- Speler. Die laat namelijk de 'Titel' van ieder audionummer zien... Is er dus een manier (programma of misschien een .BAT/.CMD bestand) om de bestandsnaam over te laten kopieren naar het 'Titelveld' in ieder audiobestand? Dat zou me echt heel erg veel werk schelen. Alvast bedankt! ;)
  • Probeer eens de 1e of 2e, zeer klein, snel uit te proberen ;) me 1e keus http://tweakers.net/meuktracker/12341 2e http://tweakers.net/meuktracker/12122 3e http://tweakers.net/meuktracker/11548 4e http://tweakers.net/meuktracker/12327 (shareware)
  • Hoi, Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb de 4 links uitgeprobeerd, maar kom er helaas nog niet uit. Ik bedoelde dus dat ik de 'file name' uit een audiofile wil overkopieren naar de 'title', maar dan dus voor alle audiofiles (1000 ongeveer) tegelijkertijd. Zoals ik het nu kon zien, was het niet mogelijk, of zit het ergens verborgen. Weet jij misschien een mogelijkheid? Alvast weer bedankt ;)
  • download de 2e link, installeer, laat niks assosieren met dat stomme proggie :P selecteer de libary (je map met alle mp3's), dan vraagt ie of je alles uit mediaplayer wil toevoegen, nee dus, kruisje weghalen. dan is het proggie opgestart, klik op playlist, druk ctrl-a (alles selecteren) rechtermuisknop op een liedje, dan kies je voor "auto-tag" from filename t lijkt erop dat je alles: artiest - titel hebt. Dus de format: <Artist>-<Title> klopt. Druk nu op OK. al je 1000mp3'tjes die je natuurlijk legaal gedownt hebt :P worden nu in 1 klap gerenamed ;) prettige dag nog ;)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.