Vraag & Antwoord

OS Windows

Muis + Toetsenbord problem

8 antwoorden
  • MIjn muis en toetsenbord werken niet onder windows. Dit doen ze wel wanneer ik de comp. opstart (althans toetsenbord). Wanneer ik opstart in veilige modus doet het probleem zich ook voor. Iemand enig idee?
  • heb je speciale toetsenbord+muis combinatie? (draadloos, iets wat drivers nodig heeft)
  • een speciaal toetsenbord niet (wel met speciale keys + driver daarvoor, maar zonder die driver doet ie het ook), wel speciale muis, maar heb al andere gewone muis aangesloten en die doet het ook niet
  • [quote:757ff8e8c7="Menno2"]MIjn muis en toetsenbord werken niet onder windows. Dit doen ze wel wanneer ik de comp. opstart (althans toetsenbord). [/quote:757ff8e8c7] Zijn deze aangesloten via PS/2 of USB? Dus je kunt nog wel via het toetsenbord in de BIOS komen? Heb je al je USB en PS/2 instellingen in de BIOS al gecheckt? En welke Windows versie gebruik je?
  • ps/2, bios nog niet gecheckt, zal ik zodadelijk doen, heb er echter niet veel verstand van
  • ik heb rondgekeken in de bios, maar kon niets vinden waarvan ik dacht dat het er iets mee te maken had en dat verkeerd stond (naar ik dacht), maar goed, ik weet dus ook niet echt waar ik naar moet kijken, is er iemand die enig idee heeft wat, waar fout kan staan?
  • [quote:fa87ca66f1="Menno2"]ps/2,[/quote:fa87ca66f1] Heb je al geprobeerd toetsenbord nog wel werken, als je pc opstart met een [url=http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm]opstartdiskette?[/url] Of eventueel een opstartdiskette, die je in Windows zelf heb aangemaakt. Vermeld ook nog welke Windows versie je gebruikt.
  • mijn toetsenbord doet het dus wel wanneer ik opstart, ik kan dus in de bios komen en opstarten in veilige modus, het is dus geen hardware-probleem (lijkt me), echter wanneer ik in windows XP professional kom, reageren zowel muis als toetsenbord niet meer

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.