Vraag & Antwoord

OS Windows

groot temp-bestand

4 antwoorden
  • beste mensen, de laatste tijd heb ik van tijd tot tijd een erg groot bestand in C:\WINDOWS\Temp staan. Meestal tussen de anderhalf en 2 1/2 Gieg groot en met een naamgeving als C:\WINDOWS\Temp\PRA26.tmp. Met alle ongemakken van dien (stroperige pc; schijf loopt vol, etc.). herkent iemand dit, of hebben jullie tips? hitman pro heb ik al een paar keer gedraaid, maar dat helpt niet. [img:2bc2c4c8eb]http://i40.photobucket.com/albums/e236/makoo1/win1.png[/img:2bc2c4c8eb]
  • De map C:\Windows\Temp kun je altijd zonder problemen helemaal in de prullenbak deponeren.
  • [quote:4dee08021d="Johnny321"]De map C:\Windows\Temp kun je altijd zonder problemen helemaal in de prullenbak deponeren.[/quote:4dee08021d]klopt, maar op dat moment is het bestand "in gebruik". dan kun je het niet verwijderen; dat kan pas na een reset :( . liever probeer ik de oorzaak weg te nemen: herkent iemand het en weet iemand welk programma het veroorzaakt. ik weet: het is de bekende speld in de hooiberg, maar ik hoop toch op een idee. :)
  • als het in de temp-map staat én nog in gebruik wordt gemeld, dan denk ik aan een niet afgemaakte installatie. kan dat kloppen? je zou het dan terug moeten kunnen vinden in de lopende processen, en in elk geval in veilige modus moeten kunnen verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.