Vraag & Antwoord

OS Windows

windowsmap

6 antwoorden
  • mijn windowsmap is al 4 GB groot ! Is dat normaal ? Kan ik soms iets verwijderen (dat geen kwaad kan !)
  • Kijk eens naar de swap- en de hibernate file. Hibernation kun je uitzetten. Swap kan eventueel naar een andere partitie, maar niet verwijderd worden. Tijdelijke bestanden kun je verwijderen met crapcleaner. De cache van internet explorer kun je op 20MB zetten.
  • Als er sprake is van corrupte index files kan die Internet cache vele 10 tallen Mb's in beslag blijven nemen ondanks het begrenzen en ondanks het legen........ Het kan in ieder geval geen kwaad om eens uit te zoeken welke (sub)map verantwoordelijk is voor de geconstateerde afwijking.
  • Installeer in ieder geval geen programma's in deze map. Verder kan je de map "Prefetch" leeggooien als er iets in zit. (max. 1 keer in de 2 maanden.) Verder is die van mij ook 3,5 GB groot hoor merk ik net.. als je veel verschillende programma's op je computer hebt staan kan dat prima.
  • Hier 1,7 GB. Toch ook best wel veel programma's op staan. Wat trouwens ook veel ruimte inneemt, is de installatie van servicepacks. Kun je alleen tegengaan door nieuw te installeren met een geslipstreamde cd.
  • [quote:2d76e06524="gerben"]Kijk eens naar de swap- en de hibernate file. Hibernation kun je uitzetten. [/quote:2d76e06524] Die staan standaard toch niet in de Windows-map, maar in de root (C:)?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.