Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP blijft hangen op welkomscherm

5 antwoorden
  • Sinds 2 weken blijft Win XP Home SP2 hangen op het welkomscherm. Niet altijd, maar wel regelmatig. Als ik de stroom eraf haal doet hij het wel weer. Rond de start van de problemen zijn er updates van Windows geweest. Ik heb die eraf gehaald en opnieuw geinstalleerd. Dit leek te helpen, maar nu doet hij het weer. Systeemherstel naar een datum voor dat moment lukt helaas niet. In dezelfde tijd heb ik the Sims 2 geinstalleerd en weer gedeinstalleerd. Wellicht is daar iets mis mee gegaan. Ik heb het programma via de officiele manier (configuratiescherm/software) verwijderd. Ik lees dat er problemen zijn met de laatste update van Windows, met name icm HP software. Deze problemen zouden echter vooral bij de verkenner en documenten moeten spelen. Wie kan mij helpen?
  • Ik zou toch ff een nieuwe install doen, om uit te sluiten of het hardware is.
  • [quote:61f5009e90="roy_startpag"]Ik zou toch ff een nieuwe install doen, om uit te sluiten of het hardware is.[/quote:61f5009e90] Ik heb geen nieuwe hardware geinstalleerd.
  • [quote:745663f225="Van der Werff"]Ik heb geen nieuwe hardware geinstalleerd.[/quote:745663f225] Dat bedoel ik ook niet :lol: Heb je al een nieuwe installatie van Windows uitgeprobeerd?
  • [quote:ad496129da="roy_startpag"] Heb je al een nieuwe installatie van Windows uitgeprobeerd?[/quote:ad496129da] Nog niet. Ik hoop op een simpelere oplossing :cry: Dit kan ik altijd nog proberen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.