Vraag & Antwoord

OS Windows

Adresboek Outlook

7 antwoorden
  • Na een grote schoonmaak beurt van mijn C schijf, OS ververst middels een image terugplaatsing, heb ik weer programma's geinstalleerd. Zo ook Microsoft Office. De backup bestanden van e-mail berichten zijn succesvol teruggeplaatst, evenals mijn adresboek. Toch is er een probleem overgebleven nl dat wanneer ik nieuw e-mail bericht wil maken, het mij niet lukt om mijn adres te benaderen. Ik krijg dan de volgende mededeling: " Kan de adreslijst niet weergeven. De contactpersonen mapm van dit adresboek kan niet worden geopend; de map is verplaatst of verwijderd of u hebt niet de benodigde machtigingen. Raadpleeg Microsoft Office Outlook Help voor informatie over het verwijderen van deze map" Ik heb Office niet op de systeem schijf, maar op een andere partitie en na het installeren de bestandslocatie van alle opgeslagen Word en Excel documenten gewijzigd. De opslag locatie van de e-mail berichten heb ik niet gewijzigd. Het vreemde is evenwel dat het adresboek wel is te raadplegen wanneer ik in de linker kolom bij een geopende Outlook de lijst met contactpersonen open. Wie kent dit probleem en kan mij aan de oplossing hiervan helpen?
  • Heb je al geprobeert om de adreslijst (*.wab ?) opnieuw te importeren?
  • Uiteraard heb ik dat gedaan en leverde dat geen enkel resultaat op. De vraag is natuurlijk: " Waarom kun je het adresboek wel raadplegen, maar niet gebruiken om een bericht te versturen?" Waar is het adresboek opgeslagen, welke instelling moet ik wijzigen etc.
  • Tja, hier heb ik verder ook geen antwoord op...
  • OS windows dan maar? t.
  • Om welke versie van Outlook/Office gaat het hier eigenlijk? 2003?
  • [quote:cf0c8e261f="MSKB artikel 319901"][url=http://support.microsoft.com/kb/319901/nl]Kan de adreslijst niet weergeven. De contactpersonenmap van dit adresboek kon niet worden geopend; de map is verplaatst of verwijderd of u hebt niet de benodigde machtigingen. Raadpleeg Microsoft Office Outlook Help voor informatie over het verwijderen van deze map.[/url][/quote:cf0c8e261f]Altijd een back-up achter de hand. [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&DisplayLang=nl]Invoegtoepassing voor Office Outlook: Reservekopie van persoonlijke mappen[/url] [url=http://office.microsoft.com/nl-nl/assistance/HP030822101043.aspx]Bestandslocaties van Office Outlook[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.