Vraag & Antwoord

OS Windows

Register Integriteit van CC Cleaner

7 antwoorden
  • Heeft iemand ervaring met de aplicatie in CC Cleaner: Register Entegriteit? Als ik deze laat scannen ontdekt hij 984 fouten. Kan ik deze zonder problemen laten herstellen c.q. verwijderen. Ik krijg het al benauwd als het programma vraagt: Weet je wel zeker dat je ... wilt verwijderen. Stel nou dat het mis loopt, is er dan een weg terug? Vriendelijk dank. Jan.
  • Ccleaner is over het algemeen wel goed hoor, Maaktweinig fouten. Greetz chrizz
  • Als je het register beschadigt, is er in het algemeen géén weg terug. Ik zou er dus maar van af blijven.
  • [quote:a38bc83768="gerben"]Als je het register beschadigt, is er in het algemeen géén weg terug. Ik zou er dus maar van af blijven.[/quote:a38bc83768] Is niet helemaal waar, ccleaner biedt ook de optie om vóór het verwijderen en reg-export te doen van de te verwijderen entry's, je kan dus altijd nog terug importeren. Zelf zeg ik altijd gewoon "ja" op de gesugereerde opties, en tot op heden nooit problemen gehad.
  • gebruik het al ong 3/4 jaar en nog nooit problemen mee gehad. Ik maak wel meestal een backup. Maar volgens mij zijn het toch meestal ''lege'' entry's (snelkoppelingen in start menu, mapverwijzingen die niet meer bestaan etc)
  • Wat heb je aan een registerbackup als windows niet meer wil booten?
  • [quote:d4de5f804b="gerben"]Wat heb je aan een registerbackup als windows niet meer wil booten?[/quote:d4de5f804b] Het moet wel heeeeel drastisch zijn wil windows zelfs niet meer in save-mode kunnen booten. Zoals al aangegeven door FTI zijn het eigenlook nooit entry's op dieper systeem niveau, maar voornamelijk niet geregistreerde bestands-extensie's of snelkoppelingen die naar niks verwijzen...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.