Vraag & Antwoord

OS Windows

Beeldscherm

5 antwoorden
  • Sind kort heb ik het volgende probleem, als je op het bureaublad met je rechtermuis klikt krijg je Eigenschappen voor Beeldscherm, ik krijg een eindeloos lang lopend zandlopertje (5 min.) en daarna niets, ik kan het nu alleen bereiken via configuratie scherm. Systeemhertel en Windows XP-prof repareren heb ik reeds uitgevoerd maar niets helpt. :-? Weet er iemand raad ? bvd.
  • Misschien een probleem van de contextmenuhandlers [url=http://windowsxp.mvps.org/slowrightclick.htm]Right-click is slow or weird behavior caused by context menu handlers[/url] [url=http://windowsxp.mvps.org/rcdelay.htm]Right-click is extremely slow only when Network is enabled[/url]
  • Dit lijkt mij niet het geval te zijn, want het Contextmenu werkt normaal prima, alleen op het Bureaublad met 'Eigenschappen voor Beeldscherm' niet, wel bij de iconen, daar gaat het goed.
  • Voor de goede orde dus: Rechtsklik op je Bureaublad geeft wel het contextmenu, maar als je daarin kiest voor "Eigenschappen" geeft het zandlopertje. Zo niet, alsnog mijn eerste link, zie onderaan [quote:29036449fe]Problems when you right-click an empty area in the Desktop?[/quote:29036449fe]
  • Alleen als ik op een icoon op het bureaublad b.v. Excel ga staan krijg ik het gangbare context menu te zien, maar op het bureaublad zelf krijg ik meteen het zandlopertje wat inmiddels blijft hangen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.