Vraag & Antwoord

OS Windows

Woorden skippen met ctrl

4 antwoorden
  • Normaal kan ik als ik met mn pijl-toetsen door een document blader met de ctrl-toets een woord vooruit skippen. Als je Shift inhoudt dan selecteer je de woorden (Per letter). Ik kan normaal als je ctrl en shift samen ingedrukt houdt en dan met de pijltjes selecteert dus per woord selecteren.. Ik heb mijn computer een tijd van het stroom afgehaald en nu werkt hij weer zoals naar behoren, maar ik kan dus geen woorden selecteren!!!! Of per woord skippen of per letter selecteren!! Wie weet of dit een gewone instelling is en waarmee ik dit kan verhelpen?? Gr. Pheebee
  • Deze functie zou altijd moeten werken, heb het net ff in Wordpad geprobeert en daar werkt het ook. Kijk anders ff of het bij jouw ook in WP werkt. Kan iig niet aan je tijdelijk uitgeschakelde PC liggen. Misschien je indeling van je toetsenbord niet helemaal goed meer? Kijk dan ff in: Configuratiescherm>Landinstellingen>Talen>Details en kijk of je toetsenbord op Verenigde Staten internationaal staat.
  • Ga binnen Word naar "Extra" -> "Aanpassen..." en klik op "Toetsenbord..." Selecteer bij "Categorieën" de optie "Alle opdrachten" en vervolgens bij "Opdrachten" de opdracht "WoordRechts". Daar kun je de sneltoets al dan niet instellen.
  • Hey Boei! Bedankt. Jouw idee heeft geholpen. Was normal.dot verwijderd ofzo??Dat zou mss kunnen?? Danku!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.