Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win2000] Probleem met inloggen - awgina.dll

Anoniem
None
5 antwoorden
 • N.a.v. een boot-probleem heb ik het topic gestart.
  Ik ben er aardig mee bezig geweest, helaas nog zonder echt succes.
  Ik heb met Ghost de 2 partities van mijn harde schijf gekloond naar een andere harde schijf van dezelfde grootte. Daarna heb ik de PC met de setup-CD van Win2000 gestart en via de Recovery Console het commando "fixmbr" gegeven, waarna ik vanaf de nieuwe harde schijf m'n PC weer kon opstarten.

  Maar 2 dagen later had ik weer een probleem. Win2000 ging netjes opstarten, alleen kreeg ik niet het CTRL-ALT-DEL inlogscherm maar de foutmelding
  "Fout in gebruikersinterface:
  Kan het DLL-bestand C:\Windows\System32\Awgina.dll (de gebruikersinterface voor aanmelding) niet in het geheugen laden. Neem contact op met de systeembeheerder om dit dll-bestand te laten vervangen of het originele bestand te laten herstellen."

  Via Google heb ik de link en de link gevonden.

  Op zich begrijp ik het niet, want m'n PcAnywhere heeft altijd zonder problemen gewerkt.

  Na het uitvoeren van de handelingen uit de 1e link kreeg ik nog steeds dezelfde foutmelding bij opstarten.
  Ook de 2e link geeft problemen. Win2000 moet in de veilige mode gestart worden, maar dat lukt niet. Ik krijg een inlogscherm waarmee ik als administrator inlog, dan gebeurt er een hele tijd niets en dan opeens krijg ik weer hetzelfde inlogscherm.

  Wie weet hoe ik dit probleem op kan lossen zonder Win2000 opnieuw te moeten installeren?
 • Heb je deze al geprobeerd?
 • [quote:52255a8e1b="Boei"]Heb je deze al geprobeerd?[/quote:52255a8e1b]Nog niet, maar als ik dat doe en het werkt, hoe krijg ik die 2e installatie van Win2000 er weer af?
 • Hoe bedoel je dat? Op die site staat toch niet dat je Windows 2000 opnieuw moet installeren?
 • [quote:d458fb25ae="Boei"]Hoe bedoel je dat? Op die site staat toch niet dat je Windows 2000 opnieuw moet installeren?[/quote:d458fb25ae]Volgens mij staat dat er wel. Ik kan m'n Windows niet starten, ook niet in de veilige mode. En ik gebruik NTFS dus kan ook die optie niet gebruiken. Het enige wat dan overblijft is een parallelle installatie van Win2000.
  M'n vraag was hoe ik deze parallelle installatie achteraf weer kan verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.