Vraag & Antwoord

OS Windows

[XPhome]Outlook afluiten, dan altijd die comprimeervraag

5 antwoorden
  • Sinds kort krijg ik, als ik Outlook Exoress afsluit, iedere keer een venstertje met de vraag of ik wil comprimeren. Onder instellingen-onderhoud kan ik ook niets vinden over comprimeren. Hoe raak ik dat venstertje weer kwijt?
  • Is standaard ingebouwd na 100x openen/sluiten. Zie eerste vraag in de [url=http://www.insideoe.com/faqs/why.htm]Inside Outlook Expres faq[/url] Extra leeswerk [url=http://www.microsoft.com/windows/IE/community/columns/filecorruption.mspx]The Other E-Mail Threat: File Corruption in Outlook Express[/url] In OE > Bestand > Map > Alle mappen comprimeren, maar maak eerst een back-up van de *.dbx bestanden.
  • bij het vertwijderen (voor jouw) van de berichten worden ze nog niet echt uit de dbx bestanden verwijderd, maar gemarkeerd als verwijderd bij het comprimeren van de dbx bestanden worden deze pas echt verwijderd doe je voor lange tijd dit weigeren kan oe zelfs hier op vastlopen
  • Rosturp, Het heeft gewerkt, in het register de waarde op 0 gezet, en idd is de melding nu weg! Overigens, vind ik het in zoverre vreemd, dat ik deze versie al jaren gebruik, en al honderden keren heb afgesloten. Maar misschien is er met een of andere update van MS sinds kort een kleine verandering in de versie gekomen? Dat moet haast wel, anders kan ik het toch niet verklaren. Maar, dank voor de info!
  • Mooi :) Wel wat sjouwer adviseert, na verwijderen van berichten, "handmatig" comprimeren om de schijfruimte weer vrij te geven. Bedankt voor het melden.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.