Vraag & Antwoord

OS Windows

Anti-spyware Microsoft

Anoniem
IEEE1394
8 antwoorden
 • Met andere woorden, degene die het hardst schreeuwt, heeft altijd gelijk?
 • Kan er iemand mij vertellen of het Microsoft anti-spyware programma (dat al een aantal malen van naam veranderd is trouwens) beter scoort dan andere anti-spyware programma's op de markt ?
  Ge moet dan natuurlijk al wel eens een ander degelijk anti-spyware programma gebruikt hebben. Of eventueel links naar vergelijkende tests. Hoe meer ontdekt word hoe liever.
  Ik zal zelf wel kunnen oordelen of ik iets al spyware moet beschouwen of niet.
  Het programma moet natuurlijk wel een beetje "brains" hebben; en niet zoals laatst mijn Spywaresweeper bvb, die een bestand met de extensie *.ico (een doodonschuldig icoontje dus) als spyware beschouwde.
 • Ik heb gelezen (in Computer!Totaal of PCM) dat Microsoft AntiSpyware goed scoort (vergelijkbaar met Ad-Aware en Spybot).
 • Ik had nl. in een ander forum iets opgevangen dat het zelfs beter zou zijn dan de twee door U vermelde +SpywareBlaster samen. Lijkt me straffe kost. Wist je dat Microsoft trouwens de vroegere grote spyware fabrikant Gator (later tot Clara omgedoopt en voordien "standard" bij Kazaa) een tijdje geleden heeft opgekocht ?

  Op uw spec's ben ik jaloers behalve dan de Fujitsu 60Gb. Mijn laptop (Dell) was met een 20Gb uitgerust. Na de upgrade naar een Fujitsu 60Gb gaf die HD het reeds op na nog geen jaar gebruik (8m). Zou toch echt niet mogen vind ik
 • Kijk eens naar: Spyware Doctor. Vind hier de ene Trojan/keylogger en andere ongein na de andere.

  Microsoft's Windows Defender meldt niets. Microsoft's antispyware zou behoorlijk goed zijn, bijna even goed als Counter Spy. (bron: WebWereld)
 • Bedoelt ge nu dat MS antispyware (BitDefender dus) zo goed [b:49b3838c81]IS[/b:49b3838c81]; of dat …. [b:49b3838c81]beweerd[/b:49b3838c81] word dat het zo goed is.. en dus dat Spyware Doctor enz… het ene na het andere vind en MS Antispyware dus niets vind. Kan even niet goed volgen sorry..
 • Ik las ooit op www.webwereld.nl een vergelijkende test tussen twee anti-spyware programma's: CounterSpy en de (toen net verschenen) anti-spyware van Microsoft. Conclusie was, dat Microsoft met een goed programma was gekomen, maar dat CounterSpy het beter deed. Dit gaf mij het idee dat CounterSpy een behoorlijk goed programma zou zijn en k heb het enige tijd gebruikt. Totdat ik de hoorde van Spyware Doctor, als zijnde de beste en inderdaad, op mijn pc gaf CounterSpy geen meldingen, Spyware Doctor daarentegen vele.
 • Veel meldingen wil toch niet automatisch zeggen dat iets goed is? Waarom wordt er niet proactief gecleaned en ziet de user helemaal geen meldingen?

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.