Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Inloggen beveiliging

Alicante
4 antwoorden
  • Op mijn PC op het werk, die is dus niet mijn eigendom, zitten 's avonds, wanneer ik vrij ben, andere personen te surfen. Op zich heb ik daar geen problemen mee, echter, die snuiter(s) is ook zo vrij om mijn instellingen (beeldscherm) te veranderen. Eigenlijk zoek ik dus een manier om te zorgen dat hij deze PC niet meer kan gebruiken. Ik heb GEEN toegang tot de BIOS, dus de opstart beveiligen is niet mogelijk. Tevens heeft de persoon die de PC gebruikt WEL toegang tot het netwerk. Hij logt dus via mijn PC in op het netwerk. Is er een manier te bedenken, dat deze persoon wordt geweigert in te loggen op deze PC. Op lokaal nivo dus.
  • Je kunt toch gewoon met gebruikerswachtwoord werken? Kom je niet zo makkelijk omheen.
  • Het is dus een groot bedrijfsnetwerk. Die persoon gebruikt dus mijn PC om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Omdat mijn schermgrootte hem niet bevalt wijzigt hij die en vervolgens moet ik de volgende morgen eerst zijn sporen uitwissen, voordat ik de PC weer zo heb als ik hem hebben wil. Uiteraard werkt dit met wachtwoorden, maar ik kan andere gebruikers nu niet van mijn PC weren. O Ja, er wordt Windows 2000 gebruikt.
  • zijn er dan geen gebruikers profielen waarin de instellingen bewaard worden
    Anders gebruik Multires voor snelle aanpassing.
    http://tweakers.net/meuktracker/12669/MultiRes-1.57.html
    Er is ook een commandline, dat betekent dat je een batch bestand zou kunnen maken en in de startup folder kunnen zitten, dan wordt het weer recht gezet zodra je opstart…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.