Vraag & Antwoord

OS Windows

BÈTASOFTWARE MS Windows Genuine Advantage Validation??!!

9 antwoorden
  • sinds gisteren wil Windows XP een nieuwe update installeren. op zich niets vreemds natuurlijk maar deze keer gingen de allarmbellen af bij mij.. KB905474: Melding van Windows Genuine Advantage LICENTIEBEPALINGEN VOOR MICROSOFT BÈTASOFTWARE MICROSOFT WINDOWS GENUINE ADVANTAGE VALIDATION TOOL hoezo advantage validation tool? :-? hoezo bètasoftware? :o hoezo nieuwe gebruiksrechtovereenkomst?! :evil: 'k heb even op het forum gezocht en kwam de verwijzing in verschillende HijackThis logs tegen. blijkbaar zijn er mensen die dit al geïnstalleerd hebben maar [i:35afd5353a]wat vinden wij hier eigenlijk van?![/i:35afd5353a] :-?
  • Ik denk niet echt dat we iets te vinden hebben... Mocht dat wel zo zijn: :evil: :evil: :evil:
  • dat is de nieuwe manier van microsoft om te kijken of je wel n echte windows heb. Als je dit niet heb, en je dat validation niet kan doen, mag je ook geen cruciale updates halen (volgens mij nog wel beveiligings updates) de hackers deden er ongeveer 4 uur over om erachter te komen hoe je dit moest omzeilen :P
  • tja, dat verbaast me niks... en wij zitten met een bètaprogramma op de pc.. :evil: verder begrijp ik nog steeds niet waarom daarvoor een nieuwe gebruikersovereenkomst nodig is. :-?
  • [quote:edc3dfc97b="ieder1"]en wij zitten met een bètaprogramma op de pc.. :evil: [/quote:edc3dfc97b] inderdaad, bèta zuigt :P :lol:
  • je kan altijd nog steeds alles op halen, alleen je kan zelf totaal geen keuze meer maken want je krijgt alleen maar automatische updates je wordt gewoon geblockt om handmatig windows update in te komen
  • ik snap alleen niet dat er zo nodig weer een nieuwe gebruiksrechtovereenkomst moet zijn waar je mee accoord moet gaan... het houdt namelijk volgens mij in dat er nieuwe voorwaarden zijn. ik vraag me dan af welke wijzigingen er dan zijn ten opzichte van de oude voorwaarden en wat de gevolgen daarvan zijn... :-?
  • ik zou zeggen: ga eens op de website van microsoft kijken, daar staan vast wel de nieuwe gebruikersvoorwaardes
  • misschien is er iemand die weet wat de verschillen zijn ten opzichte van de vorige gebruiksrechtovereenkomst??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.