Vraag & Antwoord

OS Windows

Manier om een serial terug te vinden?

7 antwoorden
  • Mijn broertje wil graag dat ik windows op zijn computer opnieuw installeer. Echter is hij zo'n MMORPG verslaafde. Het gaat om het spel Everquest II. Hij heeft 1 game en 2 uitbreidingspacks, waarvan van 1 uitbreidingspack de serial dus niet meer te vinden is. Weet iemand een manier om die terug te vinden in de huidige XP installatie?
  • Dit [url=http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml] programmaatje[/url] vond ik. Is dit wat je bedoelt?
  • Heel leuk, maar [url=http://www.hardware.info/forum/showthread.php?p=918288#post918288]een ander forum[/url] las ik vandaag dat daar een trojan horse [i:482a0e7095][herstel] een virus[/herstel][/i:482a0e7095] op zit. Wees dus gewaarschuwd.
  • ik heb niet de serial van windows nodig, maar die van Everquest 2, dat programmatje van jou ziet er uit of het alleen voor het terugvinden van een serial voor Windows XP zelf is.
  • zoek eens in het register naar de sleutel die je wel hebt... dan weet je de plaats waar de sleutels staan. Dan heb je meeer kans de andere in de buurt te vinden... Register starten: Start Uitvoeren regedit Dan Control+F of F3 voor zoeken naar de bekende sleutel en dan handmatig in die buurt zoeken naar de andere Ga niet rommelen in het register....aks je niet weet wat je doet
  • [quote:eb6d648f7e="J. de Boer"]Heel leuk, maar [url=http://www.hardware.info/forum/showthread.php?p=918288#post918288]een ander forum[/url] las ik vandaag dat daar een trojan horse [i:eb6d648f7e][herstel] een virus[/herstel][/i:eb6d648f7e] op zit. Wees dus gewaarschuwd.[/quote:eb6d648f7e] Die zat er dus niet in. 8)
  • Ik heb het geprobeerd, en ik heb gefaald.. Maar we zijn erachter gekomen dat we de serial niet perse nodig hebben omdat die al op de account staat geregistreerd. Dan haal ik wel een serial van internet af voor het installeren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.