Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows doet niks meer

Anoniem
eddie4
18 antwoorden
 • Ik heb een probleem (zoals de meesten hier). Windows wil niet meer opstarten. Ik heb eerst PageDefrag tijdens het opstarten laten draaien. Ik heb es een keer met 3(!) registercleaners het register laten opschonen. Ook met 2 van de 3 het register laten "compacten". Daarna nog een keer tegen PageDefrag laten draaien, maar de opdracht gegeven nog één keer te laten draaien. Maar als ik Windows opstart krijg ik dat zolang irritante "pagina" met het defragmenteren van register met PageDefrag. Dat komt elke keer als ik de computer opstart alleen had ik toch echt de opdracht voor maar een keer gegeven :evil: . Ik kom echt niet verder dan dat venster van PD en heb (stom) geen BackUp gemaakt :D . Ik heb ook een keer geprobeert op te starten met de Windows-CD erin. Maar ik krijg dan nog steeds dat PD venstertje.

  Wie helpt me.
 • misschien moet je een beetje geduldiger zijn? Als je Pagefile erg gefragmenteerd is, kan defragmenteren veel tijd in beslag nemen.

  Hoe lang heb je nu gewacht op je pc?
 • Ik ben heel geduldig hoor. Ik heb 'm helemaal laten uitdefragmenteren, daarna zei 'ie dat 'ie klaar is en heb ik hem een hele tijd op dat scherm laten staan. Alleen bleeft hij nog een half uur op datzelfde scherm hangen en gaf daarna nog geen kik (heb dit al gisteren gedaan).
 • Misschien kan ik een livecd dowloaden en daarmee dat program kan deleten. Welke kan ik het beste?
 • Als ik nu de windows cd erin doe, dan reageerd hij (de computer) helemaal niet op die cd. Weet iemand raad?
 • Ik zou zeggen, stap over op Mac OS X, dit OS is veel fijner en stabieler dan Windows. Je moet dit echt eens gaan proberen.

  Voor meer info kan je kijken op:

  www.apple.com/nl/macosx.

  Veel succes nog!!

 • Voor iedereen met dit probleem:
  start je computer op in veilige modus, open naar de RegEdit, ga naar de sleutel HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\BootExecute" en verander de registersleutel terug naar: "autocheck autochk *" (zonder aanhalingstekens).

  Bron

  Alleen bij mij is het probleem nog niet opgelost, want als ik de computer in veilige modus aanzet blijft hij nog een half uur zo doorgaan, en na een uur doet hij nog niks. Ik heb met de Ultimate boot cd geprobeert met de tool [i:0b086e96bf]Offline NT Password & Registry Editor[/i:0b086e96bf], (programma om wachtwoord te wijzigen/verwijderen en een register-editor) heb even in de FAQ gekeken, alleen daar gaan ze niet verder dan hoe je het windows-wachtwoord moet wissen/wijzigen.
 • [quote:7a4d4b36b9]Ik zou zeggen, stap over op Mac OS X,[/quote:7a4d4b36b9]
  't Is weeral van datte !! Dit is de vraag niet en heeft met het probleem niets te maken.
  Zonder Mac af te katten: ieder besturingssysteem heeft zijn specifieke problemen……OOK Mac….
 • dus als ik het goed snap je hebt een offline defrag uitgevoert en die laat je daarna niet meer in windows?

  zo ja
  start op in veilige modus en open autoruns ( http://www.sysinternals.com/utilities/autoruns.html ) zoek het programa dat de defrag uitvoert en haal hem uit de lijst


  filmpje over een mac
  http://video.google.com/videoplay?docid=-6553260189868317794&q=mac

  ps. why the hell are you using the windows security icons as a avatar[img:f29a871322]http://www.eddie4.nl/forum/images/smiles/banghead.gif[/img:f29a871322]
 • Er is een Forum/Topic over Mac toch ? Ik kan HIER de naam Mac en Linux niet meer zien ! Ik krijg er diarree van, (dat is nog netjes uitgedrukt) wanneer er hier verwijzingen naar komen op een WINDOWS forum.
  Mac en Linux gebruikers: met alle respekt, dat is een persoonlijke keuze, maar blijf uit het Windows forum met jullie kommentaar
 • Dat helpt niet, ik heb al eerder gezecht dat ik niet in veilige modus kon opstarten:
  [quote:27d75272eb="Strategy66"]

  Alleen bij mij is het probleem nog niet opgelost, want als ik de computer in veilige modus aanzet blijft hij nog een half uur zo doorgaan, en na een uur doet hij nog niks. [/quote:27d75272eb]
 • oke over heen gelezen

  dan lijkt me het makelijkst om windows op nieuw te installeren. een ander oplossing heb ik zo 123 niet
 • Heb ik geprobeerd, alleen als ik probeer om WinXP te repareren door op de R-toets te drukken, moet ik daarna het Administrators-wachtwoord opgeven. Maar die is blanko. Als je dan gewoon op ENTER drukt, krijg je de opdrachtprompt. Dan moet je de opdracht LOGON typen om weer het Admin-wachtwoord in te voeren, maar je kan zolang doorgaan tot je een ons weegt.

  Ik heb een paar antwoorden geleden ook iets gezegd over een tool op de Ultimate boot cd genaamd [url=http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.htmlOffline NT Password & Registry Editor . Ik weet alleen niet hoe je dingen in het register kan wijzigen. De FAQ daar gaat niet verder dan hoe je het wachtwoord moet wijzigen/verwijderen. Ik heb wel op het [url=http://www.sysinternals.com/Forum/forum_posts.asp?TID=4638forum van de PageDefrag hoe je het programma moet verwijderen via het register.
 • je moet niet op R druken dat is alleen semi dos scherm kan je erg weinig mee doen. wat je wild doen is windows opnieuw instaleren maar niet de hardeschijf formateren
 • Nou, ik wil eigenlijk van dat program af.
 • Nu krijg ik als ik WinXp opstart kan NTLDR niet vinden. Ik heb er nu nog een tweede WinXp opgezet, program erafgegooit, maar nu kan ik door die foutmelding het resultaat niet bekijken.
 • dat is bestand dat je nodig hebt om op te starte kan je de mijne geven maar zal weinig goeds doen ben ik bang

  http:/www.xs4all.nl/~vvnb/ntldr
 • Hoe bedoel je: Zal weinig goeds doen; Dat het niet veel zal helpen of dat het de computer nog verder naar de kl… schroothoop helpt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.