Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

geen pictogrammen en statusbalk meer

Rosturp
10 antwoorden
 • Ik heb een probleem in Windows XP. Mijn pictogrammen op het bureaublad en ook de Taakbalk, Menu Start en de Statusbalk op mijn scherm zijn niet meer zichtbaar. Ik kan uiteraard XP opnieuw installeren, maar dan ben ik ook alle instellingen kwijt. Hoe kan ik mijn pictogrammen weer terug krijgen zonder alle instellingen kwijt te zijn?
 • Systeemherstel al geprobeerd?
 • Ja, systeemherstel geprobeerd. Geen resultaat. Kan wel via CTRL-ALT-DEL en vervolgens nieuwe taak (explorer) bij het bureraublad komen en zo opstarten, maar blijft erg vervelend.
 • Misschien moet je eens Taskbar Repair Tool gebruiken: www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm .
 • Malware kan ook de oorzaak zijn, dus een HijackThislog in B&P kan geen kwaad.
  C!T Onderwerp: leeg bureaublad
  Google discussiegroepen
  Wanneer u zich aanmeldt bij Windows, ontbreekt de taakbalk
  Taskbar Repair Tool Plus!
  Kelly Theriot regel 195 rechts
  Edit: [b:ca0d0533a1]Strategy66[/b:ca0d0533a1] was mij voor met [i:ca0d0533a1]Taskbar Repair[/i:ca0d0533a1], maar ik was aan het zoeken-Googlen-typen.
  Hopelijk werkt mijn link wel.
 • Helaas, nog steeds geen oplossing
 • [quote:9cf6dde9f7="Baardewijk"]Helaas, nog steeds geen oplossing[/quote:9cf6dde9f7][beetje irri mode]Als je nagaat dat ik wel meer dan 18 min kwijt was om alles te lezen, ben jij wel snel met uittesten.
  Waarschijnlijk heb je ook te snel op [b:9cf6dde9f7]OK[/b:9cf6dde9f7] geklikt, want enige feedback ontbreekt.[/beetje irri mode]
 • heb meerdere progranna's geprobeerd, maar resultaat bleef steeds negatief
 • [quote:dfc1551910="Baardewijk"]heb meerdere progranna's geprobeerd[/quote:dfc1551910]Ja… sorry… ook weer zo'n algemene melding waar alleen jij de inhoud van kent.
  Dan blijft over:[quote:dfc1551910="Rosturp"]een HijackThislog in B&P kan geen kwaad.[/quote:dfc1551910]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewforum.php?f=15
 • Ben vreselijk dankbaar!!!! Met de link hijack thislog heb ik alle pictogrammen en de statusbalk weer terug. DANK DANK DANK!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.