Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows valt opeens uit

4 antwoorden
  • Hallo, Als ik gewoon bezig ben op mijn tijdelijke pc (winxp, p2 350mhz, 192mb) dan valt ie soms in 1 keer uit, hij start dan weer helemaal opnieuw op. Dit is dus heel vervelend, vooral omdat ie waarschijnlijk in het weekend wordt geruild met een betere pc, en dan wordt deze pc een pc die de hele dag aanstaat om te printen via het netwerk. Hier is dus wel een heeel klein beetje stabiliteit voor nodig. Onder win98 draaide hij altijd goed, liep heel soms vast maar viel nooit in 1 keer uit. Winxp draaide tot nu toe gewoon goed, tot vandaag, toen hij in 5 minuten 2 keer uitviel. Is dit een hardware of een software probleem, en hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt, :) Jurjen
  • Test het geheugen eens met memtest ( www.memtest.org ). Zet de image op floppy/cd en start ervan op. Laat de test een paar uur draaien.
  • Ik had het ook een paar keer; toen begaf de HD het. Dus: checken.
  • ik heb nu een beetje zitte klote met memtest, maar k krijg het niet voor elkaar om het op te starten. Ik moet neem ik aan toch ''Download - Pre-Compiled package for Floppy (DOS - Win)'' hebben?? Ik heb ook al een iso geprobeerd maar dat werkt ook niet. Erg vaag allemaal. Kan iemand vertellen hoe je memtest op een floppy zet en start??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.