Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows wachtwoord kwijt.

6 antwoorden
  • Beste computervrienden. Heb van mijn Oma een computer geërfd met een wachtwoord. Bij het opstarten vraagt hij steeds naar de gebruikersnaam, maar helaas is die niet meer teachterhalen. Heb de batterij eruit gehaald, helpt ook niet. Graag zou ik nog enkele jaren plezier willen hebben van deze computer. Kan iemand me svp adviseren wat ik moet doen? Bij voorbaat heel hartelijk dank. De groetjes van Pepe55.
  • Welke windows staat erop?? Voor xp home, druk je tijdens opstarten op f8, en ga je naar de veilige modus. Log in als administrator, zit standaard geen wachtwoord op dus... Dan kun je de rest in het configuratiescherm>>gebruikers bekijken
  • Beste Hendrik. Blij dat je zo vlug reageerd, maar ik begrijp het niet goed. Kom wel in de veilige modus, maar kan van hieruit niet in de gebruikers accouts komen. Kun je iets duidelijker zijn svp? Graag bericht. Groetjes van Pepe55
  • Ben vergeten te vermelden: Windows XP Proffessional.
  • Als je in de veilige modus ben, krijg je het inlogscherm op de xp manier (lijst met accounts) of de klassieke manier (zelf username intikken)?? Dan zou je daar op administrator in moeten loggen en heeft misschien een leeg wachtwoord, dan kun je daar op inloggen.
  • Het programma dat je zoekt is: Active Password Changer. Ga naar [url]http://www.shareup.com/downloading-29593.html[/url] en download het programma. Je moet nu een bij het openen van het programme een lege diskette in het diskette station doen en vervolgens met deze diskette de computer waar het wachtwoord van gereset moet worden opstarten. Het programma wijst verder zichzelf. Succes!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.