Vraag & Antwoord

OS Windows

beetje hardnekkige spyware?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Post eens een HijackThis logje in Beveiliging & Privacy.

  Kan ook best een CoolWebSearch zijn, scan eens met CWShredder.
 • Ik was gisteren met IE bezig (normaal met firefox, maar dat maakt even niet uit) en ineens sloten alle 5 schermen zich. Sinds toen is de startpagina about:blank, en als je daarnaartoe gaat word je automatisch dorogelinkt naar deze website [b:7196b5fb3a]wees voorzichtig, want ik weet niet dat het met je pc gaat doen[/b:7196b5fb3a] Screentje van de website:
  [img:7196b5fb3a]http://img89.imageshack.us/img89/7733/maffewebsite6lo.th.jpg[/img:7196b5fb3a]

  Als ik gewoon bij de instellingen van IE dat wil veranderen, kan het niet, ik kan het wel toepassen, maar zodra ik dan naar de homepage ga, krijg ik weer die website.

  Het zorgt er ook voor dat ik meerdere popups krijg terwilj ik niet op internet zit, en dat ineens IE opent naar die website (terwijl ik helemaal niet aan het surfen ben met enige browser) en dan krijg ik een popup met een of andere virus waarschuwing. Naam en effect van het virus is steeds weer anders.

  Ik heb al gescand met Ad-Aware Professional en Personal (allebij volledig geupdate) Virusscanner vind ook niets (Kaspersky). Alle temporary internet files weg, coockies weg.

  Wilde systeemherstel doen, maar kwam erachter dat ik geen enkel systeemherstel punt heb :S na 5 maanden :-? Windows maakt deze toch automatisch? Zoizo heb ik er zelf ook een aantal gemaakt. Ik kan daarbij ook niet drukken op 'vorige maand' of 'volgende maand'!!!

  Kan iemand me aub helpen? Format: C is een optie, maar doe ik liever even niet, geen tijd ivm proefwerkweek

  alvast bedankt

  PS: spyware etc zuigt!! :evil:
 • je zou eventueel hitman pro kunnen downloaden van www.hitmanpro.nl hier staan meerdere spyware programma's bij elkaar en ze vinden altijd wat, mijn pctje blijft er iig fris bij :D
 • Het "bulkt" van allerhande "shitware" welke waarschuwt voor zogenaamde besmettingen. Vaak wordt je op de betreffende pagina verzocht een "check" uit te voeren d.m.v. een knopdruk. Niet doen dus!!!
  Wat betreft het about:blank verhaal:
  Normaal gesproken is dit een blanko pagina in een Explorer venster. Er zijn echter duistere geesten die misbuik van deze benaming hebben gemaakt. Voer voor de aardigheid "about:blank" maar eens in als zoekterm in Google….!!
 • Je reinste malware op zichzelf:
  http://vil.nai.com/vil/content/v_137771.htm
 • [quote:11c29f27ed="tomtom137"]Post eens een HijackThis logje in Beveiliging & Privacy.

  Kan ook best een CoolWebSearch zijn, scan eens met CWShredder.[/quote:11c29f27ed]
  OK, zal ik doen

  [quote:11c29f27ed="Ruud de Wit"]Je reinste malware op zichzelf:
  http://vil.nai.com/vil/content/v_137771.htm[/quote:11c29f27ed]
  Dit programma moet ik dus even hebben?
 • Nee dit is juist Spyware!! Dit programma is het schoolvoorbeeld van "Anti-Spyware" programma's, terwijl het zelf gewoon een malware is.
 • [quote:d56f89057b="tomtom137"]Nee dit is juist Spyware!! Dit programma is het schoolvoorbeeld van "Anti-Spyware" programma's, terwijl het zelf gewoon een malware is.[/quote:d56f89057b]

  oke, daarom vroeg ik het nog even… hijackthis logje staat hier

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.