Vraag & Antwoord

OS Windows

lichte virusscanner?

6 antwoorden
  • Hallo, Ik heb voor mijn oom een computer samengesteld uit oude onderdelen zodat hij er op kan internetten en e-mailen. Dit gaat allemaal prima totdat ik er ook een virusscanner op installeer. De virusscanner die ik gebruik is McAfee 9.0. Op het moment dat de virusscanner is geinstalleerd en de computer opnieuw opstart wordt de computer enorm traag. het opstarten duurt dan ineens 40 minuten ipv 2. Wanneer de virusscanner wordt gedeinstalleerd dan loopt het allemaal weer prima. De computer waar het om gaat: Pentium 2 266Mhz 128mb ram 2Gb harde schijf dvd spelertje 32mb tnt2 m64 videokaart op deze computer draait windows 98se Zijn er toevallig virusscanners op de markt die minder van de computer vragen? Hopelijk mogen we deze dan in de winkel omruilen voor een andere. alvast bedankt schoenie
  • avg van grisoft? Neemt weinig in van je vermogen. Of nod32 Hope
  • Op de PC van mijn dochter had ik dezelfde problemen. Ik gebruik bij haar nu Avast: [url]http://www.avast.com/[/url]. Hij is gratis, je moet je alleen een keer registreren met je email-adres. Hij reageert soms alleen wat later dan ik gewend ben met McAfee. Logisch, de snelheids winst moet ergens vandaan komen. Hij update zichzelf ook nog eens.
  • Probeer NOD32 eens.
  • ik heb al menig ouder kastje voorzien van avg free. tot grote tevredenheid, want avg is behoorlijk volledig en laat nauwelijks merken dat het meedraait.
  • idd ik heb avg free op een p2 233mhz draaien en dat is totaal geen probleem

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.