Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan een WindowsXP account gecloned/gecopieerd worden?

3 antwoorden
  • Ik heb Windows XP geinstalleerd. Daarna heb ik allerlei software geinstalleerd onder het standaard Administrator account (dus niet de groep). Nu kom ik problemen tegen (op het werk) dat ik dus niet onder het Administrators account mag inloggen. Logisch. Wat ik wil is een nieuwe (andere) gebruiker bijv. 'Pietje' die ook administrator rechten heeft en verder alle instellingen van het initiele Administrator account. Dus is het mogelijk om mijn huidige account te copieren/clonen?
  • http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ Hiermee kan je inloggen als admin. Ook kan je hiermee het password veranderen/weghalen. Het is een opstart diskette/cdrom. Goed lezen en je komt er wel uit. Als laatst zegt hij of je de bestanden wilt terugzetten, druk dan de y in (yes).
  • [quote:bc8b29bab5="Melvin v/d Berg"]http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ Hiermee kan je inloggen als admin. Ook kan je hiermee het password veranderen/weghalen. Het is een opstart diskette/cdrom. Goed lezen en je komt er wel uit. Als laatst zegt hij of je de bestanden wilt terugzetten, druk dan de y in (yes).[/quote:bc8b29bab5] Dit is een tool om wachtwoorden te resetten, niet om een gebruikersprofiel te kopieren... Wat de TS nodig heeft is moveuser.exe, onderdeel van de Windows server resource kit. PB mij even een e-mailadres, dan mail ik moveuser.exe wel even naar je toe...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.